jest strasznie badziewne bardzo łatwo sie otwiera, tak wiec nie jest to kosmetyk "turystyczny" ale zawsze mozna sobie do innego opakowanka wsadzic przeciez, nie?
[b]Reichea[/b], ale w trybie kupowania na allegro możesz wybrać kolory, bo są 3 palety i na każdym trochę inne odcienie, więc czarny się znajdzie na 100%.(mam te cienie i u mnie czarny jest)
plusy:
1. mozna je kupic za śmieszne pieniądze - 3,50zł
2. fajnie nawilża
3. nie zatyka porów chociaż jest tłuste
4. jest świetne jako balsam do ciała- nawilża, pielegnuje, skóra jest bardzo miła w dotyku
5. ma swietny zapach
minusy:
1. czasem sie cieżko rozprowadza
2. dla osob z tlusta/mieszana cera jest dobry tylko na noc
to maslo kakaowe juz mi sie prawie skonczylo ale musze przyznac ze przypadlo mi bardzo do gustu.. i swietnie sie nadaje do pielegnacji dloni
tez go uzywam do dloni bo mam zrasznie przesuszone a do twarzy to jak raz posmarowalam to mi pryszcze na czole wyskoczyly i nie chcialy zejsc a raczej to wygladalo jak jakas "kaszka " na calym czole wydaje mi sie ze nie moge uzywac tego do twarzy bo tam jest w skadnikach jakies "Cacao" kremy z maslem "shea" czy czym takim nie wiem czy dobrze napisalam tez odpadaja do buzki rece tak buzka nie:p
1. czasem sie cieżko rozprowadza
2. dla osob z tlusta/mieszana cera jest dobry tylko na noc
to sum up - warto go kupić
Jeśli ktoś ma problem z rozprowadzaniem, to polecam tonik ogórkowy z ziaji (tak tak, to ten za 5zł ) po oczyszczeniu nim twarzy kremik rozprowadza się !
Też kocham jego zapach
Teraz jak coraz cieplej, to ten krem stosuję po basenie, bo na lato nie używam wcale kremów (znaczy tak, ale nawilżające).
A co do tuszy, to z ori był w promocji za 7zł tusz, podobno fajny.
ziaja ma wogle fajne kremiki ja teraz sie smaruje kremem brazujacym relaksujacym
fajny robi delikatna opalenizne ale troche mi zapach sie nie podoba bo sie potem pachnie jakby sie wyszlo z solarium
a to kremik do rak tez tej firmy nie sprawdzalam go na sobie moze ktoras go ma??
szukalam dzisiaj tego peelingu i nic nie wiem czy juz pisalam w tym temacie ale dla mnie tani i dobry jest balsam z blue-oliwkowy,nie jets tlusty,dobrze nawilza,nie klei sie i pachnie
Też muszę poszukać, widzę że są jeszcze inne "smaki" he. xD ~`to fajnie. Kupię kilka, bo skoro są takie dobre i tanie[co najważniejsze] to zapas niezaszkodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum