Moje dłonie stały się jakiś czas temu bardzo problematyczne :| Dlatego chyba staję się testerką coraz to nowszych kremów do rąk. Polecam krem Eva Natura z lnem (pięknie pachnie), aczkolwiek moim absolutnym faworytem jest Dove biały. Skórę dłoni miałam spękaną, po prostu prawie taka jak u niektórych na stopach :| I przeszło po tym kremie. Teraz używam sojowego Daxa, ale jest średni, Dove rządzi. Nie polecam natomiast Oliwkowego ziaji- jest okropny dla wrażliwców. Ja mam skórę wrażliwą i dostałam po nim uczulenia, brr. Na dodatek słabo nawilża i ma beznadziejne opakowanie.
ja kupilam ostatnio krem z Drogerii Natury za 2 zl i bardzo sobie go chwale. Moze to nie rewelacja, ale jest ok Polecam tym, ktorzy maja malo pieniedzy w portfelu.
zawsze można spróbować, a co tam, w końcu za darmo - tylko nie wiem, jaki bakterie mają na niego wpływ po dłuższym czasie.
mogłabym zamówić na jednej stronie właśnie taki mocznik za ponad 1 zł chyba(ale i przesyłka niestety) i zastanawiam sie czy takie cos wypali bo np. do żelu dla niemowlaków daję olejek herbaciany i pomaga.
Apropo mocznika to ja stosuję taką maść Hasceral i ona też jest z mocznikiem (na 100g jest 10g) : natłuszcza, wiąże wodę, zmniejsza grubość naskórka. Ja zapłaciłam za nią 12zł, poleciła mi ją dermatolog na zgrubienia naskórka.. Nanosi się na zgrubienia w bardzo małej ilości i faktycznie po jakimś czasie widać że skóra jest miękka i taka delikatniejsza tylko jeden minus że ogólnie to ona raczej nie wsiąka za bardzo i po umyciu znika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum