Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
WKS ....
Autor Wiadomość
Magda87 

Wysłany: 2007-03-07, 08:10   

jak ja uwielbiam te usprawiedliwianie sie kosmetykozakupocholiczek :D ;)

karomegi 

Wysłany: 2007-03-10, 16:53   

ja jak mialam 14 lat dopiero sie zaczelam malowac. a teraz widze 12-latki w pelnym makijazu. na kosmetyki wydaje nie duzo. zreszta nawet zwykly krem starcza mi na 1,5-2 miesiace, a cienie mam od lat i wciaz sie nie koncza, wiec na co 500-600PLN mialabym wydawac. szkoda mi by bylo tak naprawde. wole wydawac kase na mojego labradorka. :)

karomegi 

Wysłany: 2007-03-10, 20:08   

mi sie tam nic nie zbiera. moje cienie to ja chyba w ogole musze juz wyrzucic, bo chyba po 3 latach nie powinno sie uzywac nie? :)
w tym miesiacu kupilam tylko odzywke, maseczke do wlosow plus takie mleczko i peeling do ciala. wszystko jakies 10€. ale wszystko oprocz moze odzywki starczy mi na conajmniej 2 miesiace. krem do ciala starcza mi tez na dlugo, czasami kupuje tez oliwke, to tez tylko 1-3€.
krem do twarzy mam zawsze jeden albo gora dwa plus krem pod oczy i kupuje tylko jak mi sie koncza, wiec co jakies 2 miesiace. na to wydaje jakies 5€ jesli mam jeden krem do twarzy. perfumy dostaje zawsze w prezencie, wiec przez kilka lat wcale nie kupowalam. naprawde nie wiem na co mialabym tyle kasy wydawac na same kosmetyki. podklad mam na conajmniej pol roku. mascare kilka miesiecy, blyszczyki i cienie na kilka lat. itp.
nie wiem jak mozna w ogole tyle kasy wydawac. ja w tym wieku nawet tyle nie mialam na wydanie. mama mnie zawsze uczyla skromnosci w tym punkcie. sama uzywa bardzo malo kosmetykow i wyglada rewelacyjnie.

Magda87 

Wysłany: 2007-03-10, 20:43   

wiesz tak sie mowi ale raz na jakis czas kupisz sobie perfumy, podklad, puder, tusz do rzes itp a pozniej wychodza ci różne śmieszne kwoty ;)

karomegi napisał/a:
perfumy dostaje zawsze w prezencie

zazdroszcze ;)

karomegi 

Wysłany: 2007-03-10, 22:13   

tak, ale nie w 1 miesiacu prawie 600PLN

karomegi 

Wysłany: 2007-03-13, 23:36   

oczywiscie, ze kazdy jest inny, ale to sa juz sa kwoty, ktore sie mieszcza moim zdaniem w luksusie. jako nastolatka tyle wydawac-mi sie to w glowie nie miesci.
moja mama tyle nawet nie wydaje, a chodzi czesto do kosmetyczki.
ja teraz nie wiedzialabym na jakie kosmetyki mam wydac tyle kasy gdybym miala, pomimo ze lubie kosmetyki.
a jak bym wydala, to chyba przez conajmniej pol roku nie musialabym niczego sobie kupowac. ;)

Magda87 napisał/a:

karomegi napisał/a:
perfumy dostaje zawsze w prezencie

zazdroszcze ;)

to nie jest tak, ze ciagle na byle okazje dostaje.
moja mama po prostu wie, ze jako studentka z wlasnym mieszkaniem, samochodem i psem nie mam tyle kasy, wiec mi kupuje pod choinke wieksza butelke i tak mi starcza na rok. :)

Magda87 

Wysłany: 2007-04-06, 20:06   

dziewczyny jak tam wasze marcowe zakupki? ;)

anulcia 

Wysłany: 2007-04-12, 18:44   

ja sie w tym miesiącu trosze osiągałam ale juz pisze :D więc wydałam 144,27 zł !!!! ! w sumie cos koło tego sie spodziewałam bo mi sie duzo rzeczy pokonczyło.... ale kwiecien bD mniej :P

Magda87 

Wysłany: 2007-04-13, 20:18   

Paulette, to dopiero za ten miesiac? :lol: :shock:

madziarra 

Wysłany: 2007-10-17, 15:30   

Ostatnio wyfdalam okolo45 zl na kosmetyki :D Dokladnie w ostatnia sobote :D
A jeszcze mam tyyyyyyyyle w planach :lol:

Edyta_000 

Wysłany: 2007-10-17, 17:26   

ja ostatnio mniej wydaję na kosmetyki bo mam tego duzo :? więcej idzie na ciuchy, ale postanowiłam kupić sobie upragnione perfumy z ejfonu today-tomorrow-always na allegro, tylko 49,99 :D no i na tym kończę, nic już więcej kupywać nie będe :)

NeynA 

Wysłany: 2007-10-17, 18:00   

Ja we wrześniu trochę za dużo nakupywałam :? aż jestem na siebie zła. Ale do końca roku nie kupie nic oprócz kosmetyków pierwszej potrzeby bo takich mam tylko po jednej sztuce bo idą jak woda i zapasy się nie opłacają :D

Odpowiedz do tematu