ja jestem pewna w 100 % co do jednego blyszczyka ktory powieksza usta , w spehorze mozna go kupic za ponad 100 zl ale dziala:)na poczatku piecze..bo kazdy ktory ma =powiekszyc usta bedzie wywolywal taki efekt bo maja jakis tam pieprz(?) w skladzie,takze uczucie pieczenie bedzie zawsze , ale ten blyszczyk naprawde dziala..ale i uzaleznia:P moja kolezanka stosowala go codziennie i jak przestala to usta byly spierzchniete ciagle i dziwnie wygladaly,ale po jakims czasie wrocilo do normy wszysto:)
a co do tej bielendy to ja nie wiem..jedni mowia ze dziala inni mowia ze nie dziala lub ze nie stosuja bo przeszkadza pieczenie...trza wyprobowac:)
a ten z rimmela powiekszajacy to ktory bo przeoczylam chyba;)
KingaJ
Wysłany: 2006-12-25, 21:47
Candy Killer Te błyszczyki które mają powiększyć usta zawierają chili lub pieprz bo te przyprawy wywołują pieczenie, ale sama nie wiem jak to niby ma powiększyć usta ... A jeśli chodzi o ten błyszczyk z Rimmela który przeoczyłaś to Rimmel Full Volume Liquid, on kosztuje około 20 złoty. Na wizażu niektóre osoby pisały że działa, a niektóre że nie działa. Ale ja i tak mam zamiar go sobie kupić tylko szkoda że kolory są takie ciemne
no właśnie... gdyby nie to juz dawno bym sobie nabyła tego Rimmela. a co do uwydatnienia ust to jeszcze regularny peeling cukrowy moze nie powieksza ale poprawia ukrwienie i działa bardzo dobroczynnie
oo juz obadalam :)20 zl to nie duzo a kolory ladne z tego co widze ) trzeba bedzie wprobowac choc do rimmela podchodze z rezerwa bo poki co nic mi od nich nie pasowalo
juz ktorys raz slysze ze maja trwale szminki wiec sprobuje;)
tylko najpierw bym wyekstrahowała kapsaicynę, by ją sobie zaaplikować w formie szminki, a na to nie mam czasu ale serio, zrobię tak na żywioł, dam znać o ile zdołam
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum