Piszecie ciągle o tym kremiku z Ziaji Masło Kakaowe więc w końcu się na niego skusiłam . Smarowałam się nim dopiero raz, przyjemny w użyciu, fajny zapach, dość szybko się wchłania, jednak strasznie się po nim buzia błyszczała, więc będę go używała tylko na noc. Mam tłustą cerę więc trochę się boję jak moja skóra będzie dalej reagowała na taki tłuściutki krem, ale po pierwszej aplikacji wszystko było ok , zobaczymy co dalej będzie się działo
A ja właśnie odkryłam, ze cudownie działa na Moją cerę Krem Oliwkowy Ziaji
Co Mnie zdziwiło, ponieważ jest to krem do cery suchej/normalnej a ja mam tłustą/mieszaną
szczerze mówiąc to trochę się dziwię, że tak dziewczyny chwalicie sobie Masło Kakaowe, ale widocznie każda z nas jest inna ja sobie no po prostu nie wyobrażam żebym miała całą twarz nim wysmarować, może mnie się jakoś mocniej sebum wydziela itp.
Dziś kupiłam kolejną tubę kremu matującego Czysta Skóra Garniera, który jest moim ideałem z nakładaniem na niego makijażu już sobie poradziłam, więc nie mam problemu. Nie sądzę żebym ten kremik kiedykolwiek miała zdradzić, bo dla mnie jest najlepszy
Dla mnie krem Garnier Czysta Skóra tez jest zdecydowanie najlepszy ;Dpp
mozna smialo polecic wszystkim- nawilża ale i matuje - inteligentny )pp
no właśnie niestety choć większość z nas w tym temacie to posiadaczki tłustej cery, to mimo wszystko każda z nas ma inną skórę... nie sposób z czystym sumieniem polecić komuś sprawdzony krem i być pewnym, że tej osobie się spodoba. Trzeba po prostu szukać swojego typu
Hehe... a dla mnie najgorszy.. kurcze, rzeczywiscie kazda z nas ma inną skórę
dla mnie też niestety najgorszY razem z nivea visage young, ja polecam Loreal Pure Zone, mam go z pół roku, a prawe całe pudekło jescze jset ładnie matuje skóre, nawilża i mam znacznie mniej krost, naprawde jest wart swojej ceny, bo ja bodajże dałam 22 zł ale teraz widziałam po 16,99, ale nprawdee wartooo
Hehe... a dla mnie najgorszy.. kurcze, rzeczywiscie kazda z nas ma inną skórę
bo ja bodajże dałam 22 zł ale teraz widziałam po 16,99, ale nprawdee wartooo
noo masz racje Reichea, staniał baaardzo
a mowisz ze rzeczywiscie taki dobry jest? Bo moze wyprobuje jak skonczy mi się seria Garniera Czysta Skóra :Ppp bo wiesz, nie chce mieszac dwóch różnych serii , wiadomo , to moze miec rozne skutki. Zreszta sama kosmetyczka mi powiedziala ze nie powinno sie mieszac P
megan75
Wysłany: 2007-01-15, 06:38
ja mam podobny problem do waszego mam mieszna skóre skłonną do wyprysków bardzo polecam serie Garnier czysta skóra zel oczyszczający do mycia taki z pompką i drugi żel głeboko oczyszczajacy z mikrogranulkami i eukaliptusem taki e tubie obydwa tak koło 15 zł kosztuje do tego zaczełam stosować taki zestaw DUO Czysta skóra najpierw peeling a potem taki zel przezroczysty bardzo dobry tak 2,3 razy w tygodniu trzeba robic nan noc skóra bardzo jaśnieje pory sie zweżaja i jest niedrogi koło 16 zł widziałam tu na forum wypowiedzi dziewczyn bardzo polecam
ja od kiedy zaczelam uzywac NVY zel do mycia + peeling to skora twarzy przestala mi sie tak strasznie przetłuszczac wiec teraz zainwestuje w reszte kosmetykow z tej serii
outsiderka napisał/a:
Ale ja nie pamiętam tego?? Muszę zerknąć w temat
jakto nie pamietasz naszego cudownie rozwinietego o rowach? o tym ze niektorzy maja je na twarzy a inni tam gdzie sie kończa plecy a zaczyna cos innego?
Reichea jakiego kremu na noc teraz używasz? ostatnio zauważyłam że robi mi się coraz większy wysyp - chcę jakoś temu zapobiec, ale nie odstawię kremu z wysokim filtrem na dzień, więc pozostaje działanie nocne. z tego co kojarzę to przetestowałaś już trochę kremów na noc, mogłabyś jakoś to podsumować?
i jestem ciekawa tego kremu o którym Aga_B tu wspomniała. wiecie coś więcej na ten temat? kojarzycie w jakim temacie pisała o tym coś więcej? nie wiem czy Aga tu jeszcze zagląda, ostatnio jej nie widziałam więc liczę na waszą pamięć
Aga_B napisał/a:
Polecam Ci krem, o którym już gdzieś wcześniej pisałam i którego sama używam na noc - antybakteryjny krem nawilżający z wyciągiem z sosny syberyjskiej (olejek pichtowy). Nie matuje, ale całkowicie się wchłania, pozostawia na skórze delikatny film ochronny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum