W tym temacie będziemy pisać czego szukamy, kosmetyku który gdzieś widziałyśmy ale nie wiemy co to za jeden. Wklejamy foty i pytamy czy ktoś wie co to za firma, nazwa itp. bądź jaka firma oferuje coś podobnego.
Jak te pytania bedą w jednym miejscu to będzie prościej
No więc jak zaczne: Czy ktoś się orientuje lub domyśla jakie kosmetyki zostały użyte do TEGO makijażu - chodzi o oczy (cienie) i usta lub co podobnego do nich znajde??
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Podoba mi się taki makijaż, oczy mocno podkreślone i usta tylko błyszczykiem. Z tego co widzę to laseczka ma oczka pomalowane jakąś czarną kredką, cieniem w kolorze ziemi , a usta błyszczykiem w kolorze zbliżonym do koloru ust. Ciężko ze zdjęcia wywnioskować jakich marek są te kosmetyki , po prostu w drogerii najlepiej poodlądać i coś podobnego wybrać
[ Dodano: 2006-08-30, 21:51 ]
Chociaż wydaje mi się , że do koloru oczu tej panienki taki cień nie bardzo pasuje.
Właśnie wzięłam sobie w łapki katalog i tak:
modelująca szminka w kolorze ekskluzywny beż lub róż glamour i na to błyszczyk bezbarwny, lakierowany błyszczyk kolor różowe wyznanie , który od razu daje efekt wilgotnych ust.
konturówka do powiek intensywna czerń, cień do powiek gałka muszkatołowa , tusz do rzęs nocny deszcz.Myślę , że tymi kosmetykami można zrobić podobny makijażyk.
Ysia na Hydra Extreme sie jednak nie skusze...za duzo negatywów od zbyt wielu ludzi ma
A te cienie to mi sie maksymalnie podobają i kurcze no...w sklepie jak oglądam to nigdy żadne nie wydają mi sie podobne do takich jakie gdzies widziałam. I wiem, że w opakowaniu cienie wyglądają troche inaczej niż kiedy znajdą sie juz na oku, ale to mnie właśnie wnerwia, bo mam wrażenie, że to nie takie jakich szukam
Cleo80, Cleo, nie wolno reklamować na forum kosmetyków ani A., ani jakaś firma, ani Faberlica ani innych ze sprzedazy bezpośredniej. Wiele razy było już o tym ktos pisał. Chyba, że chcesz otrzymac fakture za reklame, to prosze bardzo.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Autorka tego tematu pytała , czym można wykonać taki makijaż , więc tylko odpowiadam na pytanie. Nie napisałam nic o tym czy kosmetyki te są dobre , ani u kogo mają je dziewczyny kupować. Poza tym w innym temacie kilka dziewczyn pisze , że cienie do powiek A. są rewelacyjne i nikt się tego nie czepia. Jeśli słowa A , Ofirlame czyfirma są na tym forum CAŁKOWICIE zakazane to przepraszam i już nigdy ich nie użyję.
Ja przepraszam, że przeze mnie coś takiego sie stało, ale ja to sie też cały czas zastanawiam czy wogole nie wolno nam tu używać słów typu A??? Czy ten zakaz ma się tylko do konkretnego pisania, że np. z seri XXX, cień taki taki i taki mający numer taki i taki jest bardzo dobry i że sie go poleca??
Jeszcze raz przepraszam Cleo80, że Ci się dostało
No ale bez przesady, jak jedna osoba pisze bez przerwy o kosmetykach jednej firmy to się robi podejrzane...
Bo przecież która z nas używa np do każdej części ciała, do makijażu itd. kosmetyków z jednej firmy
Podejrzewam że żadna...
Nic się nie stało.
Paulette nie zauważyłam , żebym bez przerwy pisała o kosmetykach jednej firmy. W kilku tematach typu "jakich kosmetyków używacie itp" napisałam "używam tego i tego firmy takiej i takiej itp." Nie przypominam sobie , żebym napisała coś w stylu "kosmetyki F...... są najlepsze , są świetne , kupujcie u mnie itp."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum