Dziewczyny poszukuję tego kosmetyku:
Mleczko do demakijażu Hydroactive, Verona, 10zł/200ml
Mleczko do demakijażu do każdego rodzaju cery z wyciągiem z alg oceanicznych i olejkiem z kieјków pszenicy
Podobno jest bardzo delikatne,zarazem dobrze usuwa makijaż i dodatkowo nawilża!
Nigdzie nie moge go znaleźć!
z tej frimy Verona to w kilku gazetach typu BravoGirl czy Twist już widziałam jakieś błyszczyki, cienie itp. po dość niskich cenach, ale też u mnie tego nigdzie nie ma
z tej frimy Verona to w kilku gazetach typu BravoGirl czy Twist już widziałam jakieś błyszczyki, cienie itp. po dość niskich cenach, ale też u mnie tego nigdzie nie ma
No własnie ja znalazłam je w jakiejś gazecie (Claudai,Olivia czy coś w tym stylu)
Ja już chodze po sklepach i od drzwi sie pytam czy je mają
Nigdzie nie ma
u mnie w malej drogerii teraz sprowadzili serię kolorówki firmy 'Euphora', tanie to coś, ciekawe jaka jakość...
mam róż do policzków - całkiem niezły, schodzi po jakimś czasie, ale to normalne.
a Verone nooo ciężko spotkać w sklepach, najprędzej w tych małych. ja odkryłam taki sklepik niedaleko mojego akademika - drogo, ale są rzeczy ktore ciężko jest spotkać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum