Odświeżam temat
(dobrze, że sprawdziłam, że taki istnieje, bo chciałam założyć nowy o tytule 'poszukiwane kosmetyki' )
Poszukuję cienia do powiek Wibo Your Fantasy nr 23 'złoto & turkus'
Strasznie spodobało mi się to zestawienie kolorów u mojej znajomej...
Odwiedziłam prawie wszystkie Rossmanny w Łodzi i nigdzie tych kolorków nie ma
Zastanawiam się czy nie dowieźli nowej partii (ogólnie wszędzie te cienie przebrane, zostały końcówki) czy może akurat nr 23 już nie produkują..?
Poszukuję cienia do powiek Wibo Your Fantasy nr 23 'złoto & turkus'
Tą serię widziałam ale też sobie nie przypominam, żebym widziała akurat ten zestaw kolorków... . Albo nie robią już albo sie babki tak rzucają że nic nie zostaje
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Byłam w 7 Rossmannach (z 8 w Łodzi [tylu się doliczyłam]) i tego zestawienia nie ma nigdzie
Zaprzestałam poszukiwań, może kiedyś samo wpadnie mi w ręce...
Na pocieszenie kupiłam sobie paletkę cieni do powiek Ruby Rose
Czy mozecie polecic mi jakis zel do mycia twarzy, mam cere mieszana taki, zeby nie wysuszal skory, ale BEZALKOHLOWY nie chce tych clerasilow i innych dupereli, po ktorych jest gorzej. Cena nie gra roli
Edyta_000, ja bym Ci poleciła coś z La Roche-Posay np. EFFACLAR,działa przeciwbakteryjnie,ale jest łagodny. Może też być żel do mycia twarzy IWOSTIN PURRITIN.
Mnie też się mój żel kończy (NWY Wash 'N' Re-fine). Chyba już go nie wybiorę, bo mam zbyt wrażliwą skórę, a to jest zaraz peeling. Trochę wysusza policzki. Ale ogólnie był ok. Myślę, żeby wrócić do Under Twenty. One były delikatniejsze. Kiedyś myślałam o Clean&clear -Głęboko oczyszczający krem do mycia twarzy
ale zapewne bardzo podrażnia(mam tonik z Clean&clear, którego prawie w ogóle nie używam, bo strasznie wysusza i podrażnia).
Edyta_000, moim zdaniem lepszy jest ten z La Roche-Posay. Zawsze możesz iść do apteki i poprosic o próbki mówiac,że masz wrażliwa skórę i w ciemno nie kupisz
Ja Ruby Rose odkryłam niedawno właśnie dzięki Allegro i jestem bardzo zadowolona, mam paletę 88cieni do powiek, której nie podejrzewałam o tak wysoką jakość jaką prezentuje na powiekach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum