Bez dodatku 2,90 zł, ale trzeba sprawdzić czy ma kupon z kodem, bo jest on luźno włożony.
Zafoliowany ŚK z torebką 5,99 zł.
Te zestawy pojawiły się już na aukcjach...
_________________ mamm ma mi ja tuRmaNIA ®
Nastała tera TakTaka era, czyli na koncie mam same zera 28.09.09r. -> STUDIA -> ???
a jak sie o tym dowiedziałaś, przyszedł Ci mail że masz takie coś odebrać czy jak? bo ja też jestem zarejestrowana a o niczym takim nie wiem...
Rossmann raczej się tym nie chwali, na innym forum dziewczyny o tym pisały, więc weszłam odhaczyłam sobie w moich newsletterach jakiś kwadracik i wydrukowałam kod
Jestem zainteresowana Jak moglabym sie tam zarejestrowac?
na stronie rossnet.pl sie rejestrujesz i zamawiasz sobie newsletter pozniej obok loga rossnet powinna sie pojawic ikonka odbierz prezent
W majowym wydaniu magazynu "Sukces" bajeczne kosmetyki firmy essence.
Do wyboru kosmetyk do makijażu lub produkt z linii do pielęgnacji paznokci essence.
Data wydania: 2009-04-27
W kiosku do: 2009-05-24
Tytuł prasowy: Sukces
Cena bez dodatku: 7.80 zł
Cena z dodatkiem: 8.90 zł
W poprzednim numerze jako dodatek była 'ulubiona maskara modelek' firmy Collistar
Nastała tera TakTaka era, czyli na koncie mam same zera 28.09.09r. -> STUDIA -> ???
W majowym wydaniu magazynu "Sukces" bajeczne kosmetyki firmy essence.
Do wyboru kosmetyk do makijażu lub produkt z linii do pielęgnacji paznokci essence.
Data wydania: 2009-04-27
W kiosku do: 2009-05-24
Tytuł prasowy: Sukces
Cena bez dodatku: 7.80 zł
Cena z dodatkiem: 8.90 zł
W poprzednim numerze jako dodatek była 'ulubiona maskara modelek' firmy Collistar
A nie wiecie dokładnie co to za kosmetyki ?? Jakiś cień czy błyszczyk ??
Slyszec to ja slyszalam wieele rzeczy Wole sama sprawdzic.
Z tego co widzialam sama udzialasz sie na Wizazu w watku w Essence- to stamtad wzielam ta info, bo dziewczyny pisaly nie raz ze kosmetyki sa z limitowanych serii Havana Heat i Ciao Bella (ktore byly w 2007 roku wydana)- nie mam powodu im nie wierzyc. Ja tylko odpowiadam na pytanie Cleo, a ty jak chcesz to mozesz sama sprawdzic. Przeciez nikt Ci nie broni, tylko nie wiem po co taki wpis..
Dobra dziewczyny sama sprawdziłam i muszę Wam powiedzieć , że nie warto kupować tej gazetki. W jednej był jakiś cień o paskudnym burym kolorze, w drugiej jakaś biżuteria (chyba bransoletka) , niebieska a na opakowaniu napis Havana Heat. Więc Lea miała rację
Pytałam się w jednym kiosku, to babeczka miała Sukces, ale bez dodatku.
Cleo80 napisał/a:
Dobra dziewczyny sama sprawdziłam i muszę Wam powiedzieć , że nie warto kupować tej gazetki. W jednej był jakiś cień o paskudnym burym kolorze, w drugiej jakaś biżuteria (chyba bransoletka) , niebieska a na opakowaniu napis Havana Heat.
Czyli nie warto sobie głowy zawracać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum