Wysłany: 2006-06-30, 19:46 ...::Promocje i przeceny::...
Do założenia tego tematu zainspirowała mnie promocja Maybelline.. z której oczywiście skorzystam... ale Ci którzy się nie dowiedzą.. nie będą mieli szansy z niej skorzystać.
Pomyślałam więc, że fajnie byłoby mieć temat w którym informujemy się nawzajem o fajnych promocjach, żeby każdy mogł się dowiedzieć Będzie to pożyteczne
Co wy na to??
Ja zaczne - w A. jest Pur Blanca za 19.90 50ml.. zazwyczaj jest znacznie drożej.. ja zamierzam kupić ją bo podoba mi się ten zapach, a cena jest teraz przekonująca...
Ja w sumie jestem zawsze blizej promocji w sklepach odzieżowych, ale w kosmetykach tez sie troche orientuje wiec jak coś mi sie obije o uszy to zapisze
Teraz wszędzie w sklepach odzieżowych są przeceny bo jest taki okres. Ale sprawa jeżeli chodzi ten temat promocji kosmetycznych - Paulette gratuluje pomysłu
ja dzisiaj w hipernovej widzialam dezodoranty c-thru z mini bajerkiem - breloczkiem ja tam dezodorantow nie lubie ale jak ktos woli to moze sobie taki strzelic. i tez w hipernove jest zestaw - mleczko do ciala garniera (ujedrniajace, lagadzace i nawilzajace 250ml) i dodany krem do rak za zlotowke (rozne rodzaje m.in ten czerwony)! calosc kosztuje cos kolo 16 zl oplaca sie
teraz w rossmannie jest duzo promocji na włosów:
L'Oreal Preference Recital - 18,99zł
Safira - 18,99zł
Garnier 100% kolor 9,99zł
i kilka innych
Chociaz powiem wam ze promocje w Rossmannie trzeba traktowac czasem naprawde z przymruzeniem oka, bo czasem to jest wielka sciema. Ja ostatnio chcialam kupic mojemu P. wode i dezodorant Adidas z serii Victory. Patrze a tu w Rossmannie promocja 50ml z 47,99 na 39,99zł. Ale cos mnie tknelo i pojechalam do tesco sprawdzic. A w tesco:
50 ml za 19,99zł, 100 ml za 34,99zł WODA DWA RAZY WIEKSZA BYLA TANSZA!!!!
Co do rossmanna to zauwazylam ze ladnie robia ludzi w konia dwa razy juz mialam tak ze przy produkcie byla cena 4zl a przy kasie sie okazywalo ze ten produkt koszt 7zl:/ niby roznica nie duza no ale...
Co do ciuchów... to w Big Starze jest duuuża przecena.. kupiłam sobie wspaniałe spodenki za 100zł (o wiele wcześniej mi się podobały ale były za ponad 200 i nigdy nie skusiłam się na nie.. a teraz bez wahania kupiłam ) i w ogóle nie tylko spodnie - wszystko jest grubo przecenione.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum