Widziałam w reklamie w telewizji że kilka produktów Maybelline można kupić na promocji.Ja nabyłam sobie pomadkę (wcześniej juz wspomianą)Hydra Extreme.Kosztowała ona 9.90 zł.A oto inne produkty,które są w promocji:
(Jeżeli podałam złe nazwy produktów to mi wybaczcie bo mogłam się dokładniej nie przyjrzeć)
*podkład Fresh Matte
*lakier do paznokici Forever Stron+Iron
*tusz do rzęs Sky High Curves
Cena podkładu i tuszu 12.90 zł.
Cena pomadki i lakieru 9.90 zł.
Drogie Panie a czemu nie zajrzycie na allegro?, Wystawiają tam się sklepy internetowe, żeby przyciągnąc na swoje strony klienta i wystawiają często po bardzo atrakcyjnej cenie. Np kosmetyki eveline 6 kosmetyków za 54 a tu link http://www.allegro.pl/ite...cz_okazja_.html
W Albercie do szamponów Fructis (do włosów farbowanych, suchych i normalnych) dodają odżywkę tej samej firmy za pół ceny.
mandi14 [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-16, 12:17
Przypomniałam sobie że raz wygrałam kosmetyki z Ziaji jak wyslałam kupon z rozwiązaniem krzyżówki z bravo czy czegoś tam ..... Wysłałam to może 5 razy i już mi sie znudziło
orientujecie się może czy są w rossmannie jakies balsamy do ciała na promocji
Do 5 listopada jest w promocji balsam i mleczko do ciala Dove 16,99, albo zestaw do ciala+krem intensywnie nawilzajacy za 14,99 i jeszcze sporo jest w promocji balsamow i kremow ujedrniajacych.
to musze si wybrać
tylko,że nie bardzo mam teraz czas
Dla mieszkanek Krakowa w Galeri Centrum jest promocja pudru MF creme puff Wczoraj kupiłam sobie 2 za 12.99 (każdy) naprawde sie opłaca
o żesz fak !! Ja to bym wszystkie wykupiła
no coz ja genialnie dwa dni później stwierdziłam, że tez pojde wykupic jeszcze to co zostało a tu suprize nakład sie całkowicie wykończył, byłam w szoku, bardzo miła pani powiedziała mi że dziewczyny kupowałay po 5 opakowań!! Cholera no teraz niestety jest on juz w normalnej cenie jakos coś koło 34 zł a ja sobie ciagle w brodę pluje ;/
Magda87 napewno nie Przyznaje sie że sama bym nie pomyslała o tym zeby sprawdzic date wazności ale moja genialna mama oczywiście o tym pomyslała.
Lotta no co Ty?? nie mam pojęcia czemu Ci tak powiedziala.. przeciez to nie mozliwe żeby nie wiedziala o tej promocji zwłąszcza po tym jak sie na nia dziewczyny rzuciły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum