może to kogoś zaiteresuje np Cleo, widziałam dziś, że jako dodatek do twista jest paletka cieni, na jednej paletce bardzo duzo kolorow w malych kwadracikach, nawet fajne, kosztowalo 5,50 chyba, ja nie kupilam bo ostatnio mam faze na paznokcie tylko, oczu wcale nie maluje zreszta za male mam zeby cokolwiek fajnego zrobic heh
może to kogoś zaiteresuje np Cleo, widziałam dziś, że jako dodatek do twista jest paletka cieni, na jednej paletce bardzo duzo kolorow w malych kwadracikach, nawet fajne, kosztowalo 5,50 chyba, ja nie kupilam bo ostatnio mam faze na paznokcie tylko, oczu wcale nie maluje zreszta za male mam zeby cokolwiek fajnego zrobic heh
Oglądałam już tego Twista,ale po tym jak raz kupiłam tą gazetą z paletką i okazała się totalnym dnem to już więcej nie kupię. Straszną kupę ładują do tych gazet. Miałam juz kilka takich paletek i tylko ta z "Poradnika domowego" okazała się fajna , inne dałam córce lub siostrze ... nie nadają się do niczego...
też to widziałam ale B. mnie odciągnął za ręke mówiąc " i tak juz masz za duzo kosmetyków" ja nie wiem, jak dla mnie to zawsze mogłabym miec kilka więcej
W listopadowym numerze "Świata Kobiety" zestaw kosmetyków Virtual by Joko 5 października 2009
Lekki, pastelowy makijaż odmładza i sprawia, że twarz wygląda świeżo. Możesz go wykonać, dobierając każdego dnia inne kosmetyki Virtual firmy Joko.
W zestawie znajdziesz:
- błyszczyki do ust w najmodniejszych odcieniach,
- trzy rodzaje tuszu do rzęs,
- dwa pudry - sypki i prasowany.
[Źródło: Świat Kobiety 10/2009]
_________________ mamm ma mi ja tuRmaNIA ®
Nastała tera TakTaka era, czyli na koncie mam same zera 28.09.09r. -> STUDIA -> ???
w Sepohorze można wymienić stary tusz na nowy! Dzisiaj wymieniłam, dostałam mały tusz z firmy Clinique ma starczyć na 6 tygodni, choć wątpię, ale tusz bardzo fajny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum