Ja spotkalam w Naturze za 18zl albo 15 - nie pamietam dokladnie, ale któraś z tych cen
Parsifal
Wysłany: 2008-10-23, 17:15
to są te które się wybiera 2 dowolne i łączy w taki długopis? jedna część miała chyba kosztować 4.99 zł
_________________ "Zawsze jest czas na małe co nieco"
Parsifal
Wysłany: 2008-10-23, 17:30
Pojemność pewnie taka jak w tych podwójnych błyszczykach np. Maybelline, fajne jest to, że można sobie samemu skomponować zestaw, mi by pasował korektor+błyszczyk - taki niezbędnik do torebki
ja przeglądałam tą gazetkę i nie zauważyłam skreślenia. ta wyższa cena jest większa i bardziej widoczna i tym się zasugerowałam i myślałam że to jest ta cena przez przeceną..
Parsifal
Wysłany: 2009-01-10, 20:27
no ja też ją wcześniej przeglądałam i nie zauważyłam tego, chyba dlatego że ten różowy tak się rzuca w oczy...
Rossmann rozdaje prezenty zarejestrowanym newsletterowiczom. Ja dzisiaj sobie odebrałam paczuszkę. Miniaturki balsamu do ciała Dove , żelu pod prysznic Dove, lakieru do włosów Nivea, płynu do czyszczenia stali nierdzewnej oraz do tego próbeczka C-thru
a jak sie o tym dowiedziałaś, przyszedł Ci mail że masz takie coś odebrać czy jak? bo ja też jestem zarejestrowana a o niczym takim nie wiem...
Rossmann raczej się tym nie chwali, na innym forum dziewczyny o tym pisały, więc weszłam odhaczyłam sobie w moich newsletterach jakiś kwadracik i wydrukowałam kod
wczoraj wyszedl nowy numer Świata kobiety a w nim kupon na zestaw kosmetykow Ori - tusz Wonder, błyszczyk i cien do powiek. ja sobie zamowilam 2 zestawy
wczoraj wyszedl nowy numer Świata kobiety a w nim kupon na zestaw kosmetykow Ori - tusz Wonder, błyszczyk i cien do powiek. ja sobie zamowilam 2 zestawy
Ale , że niby za free ?? I gdzie sie to zamawia ??
no nie tak do konca za free tylko za 9,90zl ale to i tak bardzo tanio bo w normalnej cenie sam tusz kosztuje 33zl. zamawia sie oczywiscie u konsultantek tylko trzeba to robic szybko bo te zestawy schodza jak cieple buleczki
no nie tak do konca za free tylko za 9,90zl ale to i tak bardzo tanio bo w normalnej cenie sam tusz kosztuje 33zl. zamawia sie oczywiscie u konsultantek tylko trzeba to robic szybko bo te zestawy schodza jak cieple buleczki
Już zaliczyłam wszystkie możliwe firmy (w tym również Oriflejm) i dałam sobie z tym spokój jakiś czas temu. Ja nie mam komu tych kosmetyków sprzedawać a dla siebie jak mam doliczyć koszty wysyłki, to mi się nie opłaca. Wolę iść do Rossmanna i cos kupić.
Rossmann rozdaje prezenty zarejestrowanym newsletterowiczom. Ja dzisiaj sobie odebrałam paczuszkę. Miniaturki balsamu do ciała Dove , żelu pod prysznic Dove, lakieru do włosów Nivea, płynu do czyszczenia stali nierdzewnej oraz do tego próbeczka C-thru
Mnie tam Ross wkurza, bo idę po coś a tam tego nie ma. I to nie pierwszy raz
Magda87 napisał/a:
Ja już dostałam ten zestaw (bratowa też)
_________________ mamm ma mi ja tuRmaNIA ®
Nastała tera TakTaka era, czyli na koncie mam same zera 28.09.09r. -> STUDIA -> ???
a jak sie o tym dowiedziałaś, przyszedł Ci mail że masz takie coś odebrać czy jak? bo ja też jestem zarejestrowana a o niczym takim nie wiem...
Rossmann raczej się tym nie chwali, na innym forum dziewczyny o tym pisały, więc weszłam odhaczyłam sobie w moich newsletterach jakiś kwadracik i wydrukowałam kod
Jestem zainteresowana Jak moglabym sie tam zarejestrowac?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum