ja widzialam ta promocję w Krk na ul.Długiej w drogerii "Firlit" zestaw kosztował dokładnie 53,90zł w zestawie był tusz 2000kcal i ten nowy Masterpiece dwustronny.
oj bylam wczoraj i kosztowala 24 a w rossmannie 20, w sumie to nie wiem ile powinna kosztowac w promocji bo ani tu ani tu nie bylo napisane ze to jakas promocja wiec stwierdzilam ze mozna trafic taniej, zobacze jutro w tesco ile kosztuje
dziewczyny widziałyście w nowej gazetce Rossmanna nowości Miss Sporty Be Connected ?? Cienie, błyszczyki, tusz, eyelinery, korektory. Podobają mi się te kolorki cieni oraz brązowy eyeliner. Chyba się jutro przejdę do rossmanna i coś kupię. Tak to mniej więcej wygląda:
to są te które się wybiera 2 dowolne i łączy w taki długopis? jedna część miała chyba kosztować 4.99 zł
Tak, to są właśnie te Podejrzewam , że będą bardzo malutkie, ale za te 5 zł mozna kilka kolorów kupić.
Parsifal
Wysłany: 2008-10-23, 17:30
Pojemność pewnie taka jak w tych podwójnych błyszczykach np. Maybelline, fajne jest to, że można sobie samemu skomponować zestaw, mi by pasował korektor+błyszczyk - taki niezbędnik do torebki
_________________ "Zawsze jest czas na małe co nieco"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum