a teraz w Rossmanie jest promocja na serie Bielenda Sexy Look przecena z 22zl na 13
Ja wygrałam to serum do biustu . Czekam aż je przyślą
A w Rossmannie teraz dużo fajnych promocji. Np. 2 żele pod prysznic Timotei w cenie 1. Dezodorant Bac gratis do pasty Vademecum. Odżywka GlissKur do farby Palette , a farba też w promocji za niecałe 9 zł
Właśnie zastanawiam się czy skorzystać z tej promocji... Mam mozliwość kupna Telescopica z l'oreala za 30zł i się waham. Nie kupię przecież 3 tuszy na raz...
Lotta napisał/a:
bo slyszalam ze Telescopic to straszny niewypał
ja mam, nieużywam atualnie bo mam 6 tuszy ;/ ale taki średni, jak ktoś umie sie nim posługiwac to wychodza bardzo ladnie, mnie troszke skleja.
ja tego tuszu nie cierpiałam, dałam go siostrze i stwierdziła że jest bombowy widać ona lepiej się umiała nim posługiwać, to cały szkopuł w tej maskarze. więc to żaden pewniak.
bejbe, u mnie też. I z tego co doczytałam na wizażu, to prawie nigdzie nie ma tych zestawów. Jest tylko masterpiece i kredka. Ale podobno w SP można dostac te zestawy.
Niektórzy w rossmanach nawet nie wiedzą nic o tej promocji Ale właśnie poszukaj w innych drogeriach, bo to jest chyba promocja ogólnie Max Factora, nie Rossa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum