Podkład wibo pastelowy. Konsystencja testera znacząco różniła się od kupionego, który był bardzo obklejony. Widać tak zwaną '' tapetę'' na 1 rzut oka co więcej w niektórych miejscach są plamy. Bardzo źle się rozprowadza.
The Body Shop podkład nawilżający - wzięłam próbkę bo ma świetny jasny kolor, ale co to się z tym dzieje na mojej twarzy to zgroza! Już po godzinie jest w plackach i zważony totalnie... a szkoda bo kolorek bardzo ładny...
The Body Shop podkład nawilżający - wzięłam próbkę bo ma świetny jasny kolor, ale co to się z tym dzieje na mojej twarzy to zgroza! Już po godzinie jest w plackach i zważony totalnie... a szkoda bo kolorek bardzo ładny...
Tenebra sprubuj polozyc na niego pude w kamieniu ,moze problem zniknac ..Bo w zasadzie tak sie robi ,a nie naklada sam podklad bo to normalne ,ze sie zroluje po jakims tam czasie .
Chyba tak, te i matujące mają chyba takie samo opakowanie.
Yska, weź próbkę, nie wiem jak teraz Twoja cera, ale ty chyba miałaś suchą? Ja mam cerę mieszaną. Próbka nie kosztuje, warto wziąć na spróbowanie.
Co nie zmienia faktu, że używałam inne podkłady nawilżające, ale takie akcje miałam tylko z nim... Kurczę, spróbuję go jeszcze mieszać z jakimś innym, może tak się sprawdzi bo kolor jest ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum