ooo , ooo zaraz zadzwonię do Haliny i powiem jej czemu się chcesz przenieść do połczyna, zaoszczędzisz i więcej wydasz w rossmanie ....
cicho, bo mi nie pozwoli jeszcze;d w sumie jak jestem w koszalinie to wydaje wiecej kasy. ale jakos tak mam, ze jak wejde do rossmanna, to zawsze musze cos kupic, nie moge tylko "ogladac"
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
ooo , ooo zaraz zadzwonię do Haliny i powiem jej czemu się chcesz przenieść do połczyna, zaoszczędzisz i więcej wydasz w rossmanie ....
cicho, bo mi nie pozwoli jeszcze;d w sumie jak jestem w koszalinie to wydaje wiecej kasy. ale jakos tak mam, ze jak wejde do rossmanna, to zawsze musze cos kupic, nie moge tylko "ogladac"
No mi ten pędzel też przypadł mocno do gustu, a bazę dopiero użyłam kilka razy i w sumie nic nie mogę powiedzieć na razie oprócz tego że śmierdzi Jak trochę poużywam to dam znać
ja kupilam pedzelek do cieni z H&M i jestem mega zachwycona- tani, mieciutki, rozprowadza cienie (przynajmniej jak na moj brak talentu i potrzeby) i rozowy eyeliner Essence I raz uzylam eyelinera i musze przyznac ze nawet nie jest tak zle, wczesniej probowalm takie drogich firm i efekt byl tragiczny.
nie kupiłam ale dostałam: żel pod prysznic, krem do stóp nawilżający (wypróbowałam, stopy są mega gładkie i miękkie już po pierwszym użyciu ), antyperspirant i mydełko z O. Do tego dostałam błyszczyk i maskarę z Sephory
moj ulubiony eyeliner Astora jest jak narazie niedostepny w drogeriach i coby przyoszczedzic troche zamiast 35 wydalam 20zl na Rimmela. Zaluje wydanych pieniedzy, szczypie jak cholera.
krem nawilżająco-matująct Garnier (powracam do korzeni bo go rzuciłam jakiś czas temu )
puder Rimmel Stay Matte - zaszalałam, na lato zamiast odcienia nr 3 kupiłam sobie 4 sasasa
błyszczyk w tubce arbuzowy LipSmacker -mniam
+bibułki matujące Beauty Formulas
korektor Rimmel w sztyfcie - wahałam się między nim a Recoverem. jest świetny
szampon do włosów Yung z rossa wygładzający:P
płyn do higieny intymnej Venus z korą dębu
mleczko do demakijażu Ziaja ogórkowe
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum