Ja klupiłam nowy Creme Puff bo mi się skończył już tydzień temu.
A ja wczoraj byłam w drogerii, i pani bardzo wychwalała właśnie ten puder..Dodam, że słyszałam już wiele rewelacyjnych opinii o nim, więc kupiłam i muszę przyznać, że nie zawiodłam się.. ;]
Hej wiem ze moje pytanie nie powinno byc w tym dziale ale nie chcem zakladac nowych niepotrzebnych tematow
znacie moze jakies dobre i zaufane drogerie internetowe?? z duza iloscia kosmetykow do wyboru zamawial ktos z esentii?? bo dowiedzialam sie ze prawdopodobnie nie beda produkowane juz zele clerasil total control i jedynie w takich drogeriach sa, ja u siebie nigdzie nie moge dostac;/;/
To ja Ci go serdecznie polecam. Jak dla mnie jest świetny. Szybko się wchłania, matuje to co matować powinien a nawilża to, co jest do nawilżenia. Na dodatek nie zatyka porów; mnie nie wyskoczyła po nim nawet jedna krostka ani zaskórnik. No i cena też jest przystępna
Te błyszczyki Lovely jak byłam w Rossmannie były o smakach : mix fruit, mango, capucino, miód, cola, czekolada i tyle... więcej nie było. Fajne nawet są. Ja chyba się skusze następnym razem..no właśnie nie wiem na jaki...
te blyszczyki robia ostatnio furore na forum
wg mnie czekolada jest najladniejszym zapachem
A ja ostatnio kupiłam sobie błyszczyk Maybelline New York Water Shine gloss diamonds różowiutki oraz tusz do rzęs Maybelline New york intense XXL. Tusz jest . Błyszczyk natomiast jest sliczny ale niestety krótko utrzymuje sie na ustach gdyz jest bardzo "wodnisty" ale i tak mi sie podoba
GROWTH BOOSTER z jakaś firma na porost paznokci
Podkład pod lakier z Miss Sporty
Krwisty lakier do paznokci z Golden Rose
Pomadke ochronna Bebe classic
Balsam brazujacy z Dove
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum