Joanna - Ultra Color System - Szampon do włosów blond, rozjaśnianych i siwych
raczej nie rozjasnia wlosow niefarbowanych (mam blond pasemka). to jest taka plukanka fioletowa, trzeba ja pare min potrzymac. juz po 1. uzyciu pasemka wydawaly mi sie jakby wyrazniejsze. teraz jestem po 2. uzyciu i wlosy wygladaja jak zaraz po farbowaniu
mialam wrzucic ten szampon do dzialu "Moj kosmetyk na czasie", ale zobaczymy jeszcze po p[aru uzyciach
O tak,ten szampon jest świetny do pasemek. Tylko nie można go używać za często,bo włosy wyglądają potem jak siwe i są przesuszone. Radzę używać go co 3 mycia średnio(chyba,że ktoś myje włosy 2 razy w tygodniu to wtedy co drugie mycie) i przed nałożeniem na włosy,pomieszać z innym szamponem. Wystarczy potrzymać 1,5-2 minuty.
Ja też kiedyś robiłam tak,że przy każdym myciu dodawałam kilka kropel dosłownie do szamponu,którym myłam głowę i nie przetrzymywałam tego na włosach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum