Reichea, podklad Rimmela Cool Mate matuje do 16 godzin i u mnie tak jest pomimo ze mam dosc tlusta cere ;D rzeczywiscie wart swojej ceny- ok 33 zl ;Ppp
ale dziewczyny to jest 16 godzin bez poprawek !!;Dddd
henna
błyszczyk Rimmel Vinyl kolor 101 eastend snob (ma beznadziejny aplikator, ale błyszczyk ogolnie jest bardzo fajny, daje śliczny bladoróżowy kolor)
złoty cień Sensique
Wysłany: 2007-01-13, 21:17
A powiem Ci że dość dobrze.... Przy mojej tłustej cerze długo matuje i ładnie się trzyma, no i ślicznie maskuje to czego nie zdołał ukryć podkład. Pozatym wygładza cerę i wyrównuje kolorki(czasem np.do sklepu bez podkładu wychodzę sam puder i tusz na rzęsy) Nie śmierdzi chemią, ma ładną delikatną gąbeczkę która świetnie rozprowadza puder. Dość wydajny. Tzn. Nie trzeba dużo na gąbeczkę nabierać. Zamknięcie jest ok, trzeba lekko podważyć aby otworzyć(ułatwieniem są paznokcie)
Na razie jestem pod wrażeniem, może dlatego że jeszcze moja cera się nie przyzwyczaiła
cheerli, hmm ale wlasciwosci pudru czy pedzla bo juz sie pogubilam P
dla mnie puder naklada sie duzo lepiej pedzlem. Wogole moim zdaniem jesli uzywa sie pudru to tylko do opruszenia twarzy, zeby nie byl on najwazniejszym elementem make-upu ale to tylko moje zdanie
a ogolnie to tez wole puder sypki niz prasowany, bo lepiej trzyma sie buzi
[ Dodano: 2007-01-21, 00:38 ]
aa i jeszcze tak zeby Cie namowic na ten pedzel..
kiedys tez uzywalam tylko gąbeczek.. ale od kiedy mam pedzel to nie wyobrazam sobie zebym miala wrocic go tych gąbeczek
fructis fructis ja tez mam fructis ;Dpp najlepszy jak dla mnie i szampon i odzywka i wogole wogole ;D
No właśnie też mam odżywkę i szampon fructis Mam nadzieję, że moje włosy trochu się zregenerują, tylko muszę częściej używać odżywkę, bo tak to lipa
noo masz racje tam jest zreszta napisane ze efekt jest widoczny po 5 umyciach cos tam w polysku chyba a po 15 umysiach sa mocniejsze haa trzeba czytac co sie kupuje
bo pozniej pisza ze nie dziala bla bla bla jak uzyly go raz a nie 5
[ Dodano: 2007-01-22, 21:40 ]
a dzis kupiłam sobie wymarzony i upragniony od dawna krem koloryzujący z Benefitu... ehhh ale jestem hepi, w czwartek go wypróbuje
a co to Nonkaa za kremik, hm? ;D po pierwszy raz slyszę ;Pp i wogole znalezc go na googlach nie moge ;/
*olejek do demakijażu rossmann
*peeling rival de loop
*krem pod oczy i do powiek Flos-lek
*antyperspirant w kulce
*krem soja,trawa cytrynowa A
*krem kryjący clearskin A
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum