wakaba
Wysłany: 2006-01-20, 16:07
Ja mam cerę mieszaną-trądzikową. Po wypróbowaniu wielu serii dla nastolatek i nie tylko zostałam przy dwóch seriach: Pure Zone Loreal i Czysta Skóra Garnier. Używam ich naprzemiennie, żelu i kremu. Czasem pokuszę się o jakiś krem z kwasem, czasem muszę nałożyć jakiś ochronny na zimę (A), czasem nawilżający (A, ten niebieski, bardzo polecam).
ja mam cere mieszana i uzywam obecnie kremu nivea do cery mieszanej lub tlustej i jestem z niego bardzo zadowlona o wiele bardziej niz z kremu garniera czysta skora ktorego kiedys uzywalam
Ja używam Ziaja 100 % pielęgnacji dla cery tłustej i mieszanej i też jestem z niego bardzo a to bardzo zadowolona, czasami zapomnę spojrzeć dla jakiej to jest cery i kupuję dla suchej ale nic się nie dzieje, nie świecę się. Ziaja jest rewelacyjna i tania przede wszystkim. Bardzo polecam
Ja używam Ziaji matującego Bio Balans i jest bardzo dobry. Mam dziwną cere bo jest sucha ale się świeci... Wiem że to dziwne, ale tak jest. Używam też dużo kremów nawilżających. Ten z ziaji jest matujący ale nie szkodzi mojej skórze, a wręcz przeciwnie:)
Mam cerę mieszaną z tendencją i do tłustej i do suchej ... Na dzień używam emulsji nawilżającej do cery mieszanej i tłustej Hydraphase z La Roche-Posay, czasem też żelu L'oreal'a, a na noc w zależności od kondycji mojej skóry: kremu odżywczego z witaminami C i E firmy Iwostin lub po prostu Brevoxylu.
mada
Wysłany: 2006-04-09, 19:50
yska207, masz racje, zlota linia kremow do twarzy sorayi jest swietnia polecam (tylko pamietajcie zeby rowno i dokladnie rozsmarowac krem, bo bede plamy)
mada
Wysłany: 2006-04-22, 14:56
a ja mam teraz z ziaji z serii tin tin kremik i tez jest ok
Bedę dość nietypowa...ja mam suchą skórę na buzi i stosuję krem nawilżający Nivea baby..bardzo dobrze nawilża mi buźkę Jak dla mnie ten jeden kochany kremik wystarczy...hehe...choć ostatnio myślałam nad kupnem jakiegoś kremiku nawilżająco-matującego..hmmm...trzeba się po coś wybrać do sklepu...
Loreal Pure Zone, Dax Cosmetix Prefecta cera naczynkowa tylko na policzki a jak mnie mam problemów to na noc nawilzam nivea albo softem albo tłustym zalezy jaki mam ':D
ja zaczynam kuracje nawilzająsą bo w miesiąc z tłustej skóra mi sie przesuszyła i okropnie wygladam z podkładem na dzien krem nivea soft na noc bambino
Nie zapycha ci to porów? Bo kurzcze ostatnio nie używałam żadnego kremu i skóra strasznie mi się wysuszyła, że nawet masło kakaowe sobie z tym nie radzi
A ja uzywam kremu Ziaji ogorkowego (uwielbiam jego zapach )-> pomogl mi nawet pozbyc sie pryszczy i brazujacego, nawilzajacego na dzien Bielendy. Od czasu do czasu, pod makijaz, jeszcze matujacego Garniera Czysta Skora na strefe T. Wiekszosc innych kremow strasznie mnie zapycha i powoduje niesamowity wysyp pryszczy
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum