Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kremy do twarzy jakich aktualnie używacie
Autor Wiadomość
marinka 

Wysłany: 2008-08-19, 22:29   

no_promises napisał/a:
wersja przeciwmarszczkowa ma zmniejszac pory, to mnie jakoś bardziej przekonuje niż dotlenienie

ale przeciwzmarszczkowy od 35.roku życia;)

gabuś napisał/a:
Ja używam Perfecta Dax Cosmetics Cera Naczynkowa do cery tłustej i mieszanej, i bardzo jestem z niego zadowolona

ja też! mam gdzieś 7.-8. opakowanie.

no_promises 

Wysłany: 2008-08-19, 22:33   

marinka napisał/a:
ale przeciwzmarszczkowy od 35.roku życia;)

no wlasnie, niestety :D

outsiderka 

Wysłany: 2008-11-07, 17:30   

Dziewczyny, czy mogłybyście mi doradzić jakiś krem do twarzy taki na dzień odpowiedni dla mojej skóry, ale nie matujący?
Już dość mam tych wszystkich dla cery młodej, a co za tym idzie z alkoholem w składzie, albo wszystkie matują, przez co mam jeszcze więcej pryszczy :lol:
Szukam lekkiego kremu nawilżającego do cery młodej (czyli żeby nie był przeciwzmarszczkowy, ani z jakimiś koenzymami czy czymś...), mieszanej ze skłonnością do rozszerzonych naczynek.

Parsifal 

Wysłany: 2008-11-07, 17:49   

zależy ile pieniążków możesz na to przeznaczyć, wiem że bardzo dobre a przede wszystkim nieuczulające są: Avene Hydrance Optimale Legere oraz Bioderma Hydrabio Legere, są to kremy apteczne porządnie nawilżające do cery mieszanej i tłustej a nawet ze zmianami trądzikowymi, mają świetne opinie na Wizażu, niestety są drogie...

outsiderka 

Wysłany: 2008-11-07, 18:08   

Parsifal napisał/a:
zależy ile pieniążków możesz na to przeznaczyć, wiem że bardzo dobre a przede wszystkim nieuczulające są: Avene Hydrance Optimale Legere oraz Bioderma Hydrabio Legere, są to kremy apteczne porządnie nawilżające do cery mieszanej i tłustej a nawet ze zmianami trądzikowymi, mają świetne opinie na Wizażu, niestety są drogie...

Faktycznie, tanie nie są. Ale myślę, że do 50zł mogę przeznaczyć, tylko że musi być to przemyślany wybór (boję się, że będę sobie potem pluć w brodę, jak się nie sprawdzi).
Mam cerę skłonną do wyprysków więc nic mnie nie może zapchać. Poczytam recenzje tych kremów. Najwyżej poproszę mikołaja o taki krem pod choinkę ;)

Dziękuję za odpowiedź :)

Parsifal 

Wysłany: 2008-11-07, 18:09   

a nie ma za co :)

Odpowiedz do tematu