Ja używam od 2 miesięcy Nivea nawilżająco-matującego na dzień,a na noc albo Nivea regenerującego albo brązującego loreala, No i obowiązkowo pod oczy albo rozjaśniający cienie z Ziaji.
Teraz mam antybakteryjnego dax-a gruszkowego z perłami matującymi
A ten jak się sprawuje?
Nie powiem: rewelacja - coby nie zapeszyć Jestem bardzo zadowolona, bo: matuje, całkowicie się wchłania, nie wałkuje się pod podkładem, i faktycznie wszelkie zaczerwienienia czy krostki po posmarowaniu bledną Poza tym-fajny zapach i idealna konsystencja. A to wszystko za całe 12 zeta
Teraz używam tego gruszkowego perfecty. Rzeczywiście- świetnie matuje i to na długo. Jestem bardzo zadowolona. Narazie używam tylko ten krem, ale do niedawna używałam Gardzier czysta skóra.
PS.: Pytam tu, bo po co tworzyć nowy wątek - używała któraś z Was kremu Anti-imperfections z Yves Rocher? Możecie mi coś o nim powiedzieć (dobry, do kitu...)?
Zasadniczo nie przyglądałam się sobie przez lupę, ale myślę, że jest ok. Na pewno nie miałam pod tym względem gorszego kremu niż L'Oreal Deep Control. Jak myłam twarz wieczorem to czułam po prostu pod palcami warstwę smalcu Nie powiem że ten jest cudotwórcą, ale trzyma twarz w przyzwoitej kondycji. Na pewno z wągrami sobie nie poradził, jak zresztą jeszcze żaden O zapychaniu chyba nie umiem się naukowo wypowiedzieć, mogę tylko tyle jeszcze dodać, że ma (i na dzień i na noc) konsystencję normalnego kremu, co na pewno nie dale takiego efektu jak lekki żel, np. Sebamed (miałam, miło wspominam).
brewoxyl a na dzień skinoren,od czasu do czasu jeszcze mam próbkę vichy aqualia thermal i avene clean-ance K. Osobiście vichy jest b.dobre,nie zapycha, a cera jest jakby ,,miękksza" .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum