Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Mania kosmetykow?
Autor Wiadomość
Ayra 

Wysłany: 2005-12-09, 23:14   

hehehe to jak z toba cos jest nie tak to i ze mna
ja tez tak mam ze lubie kupowac nowe rzeczy a zwlaszcza perfumy kosmetyki do pielegnacji ciala i cienie ;)

anulcia 

Wysłany: 2006-05-03, 15:49   

ja to zależy co... jeszcze nie skończyłam żednych cieni ani tuszu, ale tym sie praktycznie nie maluje. Ja kupuję jak widze że coś sie kończy, np mam jeszcze trche żelu pod prysznic, ale jestem w sklepie to kupie nowy, bo nie wiadomo kiedy znowu pojade na zakupy. Rok temu gromadziałm błyszczki, ale obiecłam sobie że bD miała tylko 2- na codzień zwykły delikatyny i błyszczacy na imprezy i jak narazie mam 2 + pomadka ochronna na noc i po domu :D :D

Rybc!a 

Wysłany: 2006-05-04, 19:03   

Ciągle coś dokupuję do swojej kolekcji. :D

Kara 

Wysłany: 2006-05-05, 11:22   

jeśli jakiś kosmetyk ci się nudzi,a ty na jego miesce kupujesz nowy,to nie ma w tym nic nienormalnego.kobieta zmienną jest :razz:

ja też mam taką manię,ale naprawde nie uważam,żeby było w tym coś złego :)

Amcia94 

Wysłany: 2006-05-06, 16:54   

Ja czekam aż sie skończą

Migotka 

Wysłany: 2006-07-13, 00:22   

tak się cieszę nie jestem sama :) mam świra na punkcie zapachowych balsamów a już największą krzywdę mojej półce robią tusze do rzęs. Niestety nie jestem szczęsliwą posiadaczka pięknych, długich, gęstych, kruczoczarnych itp.więc naiwnie wierze ze pewnego dnia znajdę tusz który spełni moje marzenia :P Cienia do powiek nie wykończyłam jeszcze nigdy :P

kate 

Wysłany: 2006-07-19, 13:48   

Ja mam pełno perfumów i kremów jeszcze mi się nie skończyły a jak spodoba mi sie nowy perfum lub krem to kupuje następny to moja taka lekka mania ja mam tyle kosmetyków że nie wiem jakiego używać, mam już 6 kosmetyczek i wszystkie są pełne :grin:

mandi14
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-28, 13:59   

Moge mieć nie wiadomo ile błyszczyków do ust i balsamów do ciała a i tak nie mam oporów przed kupowaniem następnych :D :D :D :D ..... Na szczęście moja mama już się do tego przyzwyczaiła i jest ok!

Sweet-Girl 

Wysłany: 2007-08-30, 21:35   

mamm napisał/a:
Ja ostatnio mam manię na punkcie szamponów, odżywek i maseczek (do włosów)

Ja tak samo :lol:

W ogóle jestem maniaczką kosmetyków :P Jak wejdę do drogerii to wszystko bym wykupiła : pudry, podkłady, tusze, balsamy, masełka, maseczki, odżywki, lakiery - kocham kosmetyki ! :D

NeynA 

Wysłany: 2007-08-31, 12:09   

mamm napisał/a:
Ja ostatnio mam manię na punkcie szamponów, odżywek i maseczek (do włosów) :lol:

Ja szampon i odżywke mam po jednej ale za to masek mam z pięć. Uwiaebiam rozpieszczać moje włosy! Jak tylko widzę w promocji jakąkolwiek maskę czy serum do wołsów mousi trafić do mojej kolekcji
No i lubie jeszcze różnego rodzaju odżuwki do paznokci. Uzbierała mi się już tych rzeczy pokaźna kolekcja.

Sweet-Girl 

Wysłany: 2007-09-10, 17:20   

Ostatnio spostrzegłam, że jestem chorobliwie uzależniona od kosmetyków :shock: Wszystkie pieniądze wydaję na kosmetyki a jak nie mam co kupić to siedzę na interneci w poszukiwaniu nowych kosmetyków :P Później okazuje się, że mam ich masę... niepotrzebnych i nieużywanych :?

[ Dodano: 2007-09-10, 17:21 ]
Często kupuję coś czego wcale później nie używam :?

NeynA 

Wysłany: 2007-09-10, 19:53   

outsiderka napisał/a:
Sweet-Girl napisał/a:
Często kupuję coś czego wcale później nie używam

A to pech :D Ja kupuję "nadprogramowo", ale wszystkie potem używam :)

Ja też kupuję takie kosmetyki nadprogramowe, ale również je zużywam. Szczególnie tak kupuję kiedy np. coś mi się kończy i coś podobnego jest w promocji to ja to kupuję i zamiast ten kosmetyk, który kupiłam zamknąć w szafie to ja od razu zaczynam go używć i tamten pierwszy leży w szafce

Sweet-Girl 

Wysłany: 2007-09-10, 20:05   

NeynA napisał/a:
który kupiłam zamknąć w szafie to ja od razu zaczynam go używć i tamten pierwszy leży w szafce

Ja dokładnie tak samo :D

Edyta_000 

Wysłany: 2007-09-15, 14:27   

Manii kosmetykow to raczej nie mam, bo wiem ile moge na co przeznaczyc ale Teraz i tak musze wybrac sie na zakupy bo juz z 1,5 miesiaca nie bylam w zadnej drogerii :lol: a juz powoli konczy sie maseczka do wlosow..

MałaMi 

Wysłany: 2007-09-16, 20:30   

ja śledzę różne mazidła na trądzik,ogólnie sposoby pięlęgnacji tego typu cery.poza tym odżywki do włosów. nigdy np nie wyszłam z pełną torbą kolorowych kosmetyków , i tak nie chodzę na cotygodniowe imprezy ani nawet na randki( :D )więc ogólnie niepotrzebne mi są :)

Kasik83 

Wysłany: 2007-09-17, 00:12   

Ja tak mam z balsamami do ciała :D

NeynA 

Wysłany: 2007-10-22, 16:42   

Wiecie co jest moim największym wrogiem w mani kosmetyków? Promocje! Jak np. mam tak 1/4 odżywki do włosów i ta odżywka co chcę sobie kupić jest w promocji ta ją kupuję i oczywiście poprzedniej do końca nie zużyję tylko rozpoczynam nową :? I tak stworzyła się całkiem pokaźna kosmetyczna kolekcja

Olusia89ck 

Wysłany: 2008-04-02, 00:26   

Co do odżywek popieram, najbardziej lubię te z Fructis'a mm:) takie gładkie są po nich włosy.

Pozdrawiam

//proponuję zapoznać się z regulaminem.

madziarra 

Wysłany: 2008-04-02, 07:25   

Ja cieni nie kupuje bo rzadko używam. Ja stawiam na podkłady, tusze i pudry :D Tego to moglabym kupować i kupować :D

lea88 

Wysłany: 2008-04-02, 22:32   

Oj ja mam mega manie!!! Szczegolnie weszlakie promocje mnie przyciagaja. Co z tego, że wydaje po 3 -10 zl jak czesto robie zakupy :P . Lubie tez poprawiac sobie humor zakupami. Teraz musze zbastowac, bo mam tone blyszczykow, ktorych nawet nie mam kiedy zuzyc i dokladam nowe. Tone cieni- ktorych tez nie uzywam, bo strasznie szybko ostatnio mi sie one roluja.

Odpowiedz do tematu