Mnie w mani kosmetykow efektywnie stopuje... brak kasy po prostu.
ooo!! wlaśnie mnie tyż ale nie ma tak że jak coś sobie kupie to leży i potem wyrzucam. no chyba że to coś mi szkodzi a nikt tego nie chce ode mnie wziąć. dwa kremy takie miałam.
Manii kosmetykow to raczej nie mam, bo wiem ile moge na co przeznaczyc ale Teraz i tak musze wybrac sie na zakupy bo juz z 1,5 miesiaca nie bylam w zadnej drogerii a juz powoli konczy sie maseczka do wlosow..
Szkoda pieniędzy, które można przeznaczyć na coś bardziej wartościowego... ale z jednym wyjątkiem: maseczki i zioła do włosów. To kupuję nadmiernie, ale twardo wykańczam, żeby mi nie stało w łazience.
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
ja śledzę różne mazidła na trądzik,ogólnie sposoby pięlęgnacji tego typu cery.poza tym odżywki do włosów. nigdy np nie wyszłam z pełną torbą kolorowych kosmetyków , i tak nie chodzę na cotygodniowe imprezy ani nawet na randki( )więc ogólnie niepotrzebne mi są
Ja taką małą manię mam na punkcie balsamów do ust bo mam ich zawsze przynajmniej 5 w tym samym czasie aktualnie moja kolekcja zawiera 7 pomadek ochronnych
Wiecie co jest moim największym wrogiem w mani kosmetyków? Promocje! Jak np. mam tak 1/4 odżywki do włosów i ta odżywka co chcę sobie kupić jest w promocji ta ją kupuję i oczywiście poprzedniej do końca nie zużyję tylko rozpoczynam nową I tak stworzyła się całkiem pokaźna kosmetyczna kolekcja
Oj ja mam mega manie!!! Szczegolnie weszlakie promocje mnie przyciagaja. Co z tego, że wydaje po 3 -10 zl jak czesto robie zakupy . Lubie tez poprawiac sobie humor zakupami. Teraz musze zbastowac, bo mam tone blyszczykow, ktorych nawet nie mam kiedy zuzyc i dokladam nowe. Tone cieni- ktorych tez nie uzywam, bo strasznie szybko ostatnio mi sie one roluja.
Oj ja mam mega manie!!! Szczegolnie weszlakie promocje mnie przyciagaja. Co z tego, że wydaje po 3 -10 zl jak czesto robie zakupy . Lubie tez poprawiac sobie humor zakupami. Teraz musze zbastowac, bo mam tone blyszczykow, ktorych nawet nie mam kiedy zuzyc i dokladam nowe. Tone cieni- ktorych tez nie uzywam, bo strasznie szybko ostatnio mi sie one roluja.
Skąd ja to znam
Mam tak samo.
_________________ P <33:*:*..SZCZĘŚCIEM ODDYCHAM !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum