ja wczoraj odebrałam zamówioną przesyłkę-4 podkłady Max Factora Lasting Performance. Zamawiałam je od użytkownika latisa. trochę się bałam, że przesyłka nie dojdzie, że przepadna mi pieniadze itd itp ale wszystko okazało się ok! Podkłady jak dla mnie oryginalne-miałam wczesniej kupiony w sklepie-nie widzę różnicy!odcienie tez takie jak chciałam-chyba będę częściej przez allegro kupowała. Przy wybieraniu sprzedawcy patrzcie koniecznie na jego komentarze-zwłaszcza negatywne, na ilość transakcji i na to czy jest sprzedawcą.
To sie nawet opłaca-jak zrzuciłyśmy się we cztery na dodatkowe koszty-wysyłka 6 zł i wpłata na konto bankowe-2,4 zł to 1 podkład wyszedł po 29,1 zł.
Ja właśnie dzisiaj dostałam przesyłkę, szampon L'oreal sensi balance, łagodzący...kupiłam od użytkownika z samymi pozytywnymi komentarzami i nie żadna okazyjna cena tylko kilka złotych tańszy niż w salonie ale jakoś podejrzanie mi wygląda a raczej pachnie, no i ma zdartą datę ważności teraz nie wiem czy go w ogóle używać...
Mam pytanie odnosnie allegro ale nie kosmetykow tylko ciuszkow, czy znacie jakichs zaufanych sprzedawcow na allegro ktorzy maja fajne, malo spotykiwane ciuszki, nie chodzi mi o taki prosty kroj ale cos innego, jakies marszczenia, dodtaki itd....
na poczatku jest 10 celnych strzalow darmowych (jesli zrezygnujesz albo nie uda ci sie wygrac to ten darmowy strzal nie przepada) a pozniej co miesiac 3. rejestracja jest za darmo
Zamówiłam niedawno na Allegro podkład MF Lasting Performance i tusz Masterpiece Max. Z tego, co czytałam komentarze, to kosmetyki są ok. Pewnie kupowane w UK i dlatego taka cena, prawie o połowę tańsze niż w sklepie.
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Ja kupilam ostatnio lamke nocna dla Liliany i spalila mi sie zarowka w pierwszy dzien uzycia !! NERW ...jescze podczas karmienia .Dalam komentarz pozytywny ,a pozniej zalowalam ,ale i tak do nich napisalam .A ostatnio puder Bourjois sprowadzony z Francji o dziwo i za mala kase .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum