Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
żółte białka w oczach :(
Autor Wiadomość
gosik 

Wysłany: 2005-09-14, 17:43   żółte białka w oczach :(

witam wszystkich,
chce zapytac sie czy ktos z was ma moze problem( chyba ze dla niektorych nie stwarza to problemu 8) ) z pozolklymi bialkami w oczach? strasznie mi sie to nie podoba i mam nadzieje ze jest jakis (jakikolwiek) sposob aby bialka oczne ,pozwolcie ze tak to nazwe ;) stana sie bialymi. dziekuej za wszytkie odpowiedzi. gosia

gosik 

Wysłany: 2005-09-14, 18:16   

agus ale widzisz ja mam czarne rzesy i brwi tez i w ogole mam ciemne wlosy, trudno...chyba tak juz mam , ale to ejsr tak ze jezeli przebywam na powietrzu przychodze do domu i mam biale normalnie, i wtedy cala twarz nabiera innego koloru i jeszcze jedno kiedy naloze np. puder na powieki to tez robia sie wyrazniejsze i bialka sa biale , ja juz sama niew iem... strasznie mi sie to nie podoba :( , a wrecz denerwuje mnie. dzieki za odp.

gosik 

Wysłany: 2005-09-15, 08:18   

ech... czyli tak naprawde nic nie da sie z tym zrobic? :567: szkoda... ale dzieki za pomoc. pozdrawiam

Marzenka 

Wysłany: 2006-11-02, 19:43   

Co to jest właściwie ten kohl?

Guapa 

Wysłany: 2007-01-01, 23:41   

Bardzo proszę o radę,gdzie można kupić ów kohl (zależy mi na oryginalnym,arabskim,żeby wybielał białka) ???? Czy znacie jakąs stronę w internecie a może któraś z Was ma dostęp i mogłaby pomóc? Z góry dzięki :)

Dotka 

Wysłany: 2007-01-02, 08:48   

Może zamiast kohla, lekarz?
Żółte białka to pierwszy sygnał żółtaczki :shock:

Guapa 

Wysłany: 2007-01-02, 18:21   

ja nie mam żółtych białek,tylko czesto przekrwione z popękanymi żyłkami.Białe białka wyglądają dużo lepiej i seksowniej.Ponawiam więc moją prośbę o wsazówke,jak i gdzie mogę nabyć oryginalny kohl?? :)

pampka 

Wysłany: 2007-01-22, 11:33   

Sama ostatnio sie tym zainteresowałam i w koncu kupialm nie wimem czy dobrzez robilam ,bo kupilam ten kohlhttp://gazeta.allegro...?item=157911475 a pozniej zaczelam czytac , ze kohl , a kajal to dwie rozne rzeczy, mam nadzieje , ze jest tu ktos co uzywa podobnego do tego ktory ja kupilam i powie czy ten rowniez jest dobry i ma wlasciwiosci takie jak ten sypki, z wybielaniem bialka?

[ Dodano: 2007-01-22, 11:34 ]
POPRAWKA Z LINKEIM

Sama ostatnio sie tym zainteresowałam i w koncu kupialm nie wimem czy dobrzez robilam ,bo kupilam ten kohl http://gazeta.allegro...?item=157911475 a pozniej zaczelam czytac , ze kohl , a kajal to dwie rozne rzeczy, mam nadzieje , ze jest tu ktos co uzywa podobnego do tego ktory ja kupilam i powie czy ten rowniez jest dobry i ma wlasciwiosci takie jak ten sypki, z wybielaniem bialka?

Odpowiedz do tematu