Ja mam zawsze w plecaku pomadkę ochronną, ostatnio także jakiś błyszczyk w naturalnym kolorze(przeźroczysty, biały...). A jak nie biorę plecaka, to wpycham tą pomadeczkę ochronną gdzie się da - do kurtki, niezastąpionej "polarki" albo do spodni
zazwycaj w torebce mam: dokumenty, portfel, chusteczki higieniczne, discmana, blyszczyk, korektor, i kredke do oczy, i papierosy niestety. choc kredki i korektora nie uzywam, to zawsze je nosze w sytuacjach awaryjnych
Ja mam zawsze przy sobie małą kosmetyczce, w któej jest puder, tusz, szczoteczka to rzęs, jak się przywałęza to czarna kredka, a po całej torebce wałęsa się conajmniej dwie pomadki lub błyszczyki.
to ja mam parasolke, pomadki (chyba ze 3), puder, podpaski i tampony, jakies spinki lub gumki do wlosow, lusterko, zeszyt, notes, dlugopisy, olowki, gumke do scierania, temperowke, komorke, czasami mp3, obowiazkowo chusteczki, jakies picie, baton lub kanapka, klucze i wiele innych drobnych rzeczy ktorych nie jestm w stanie wymienic...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum