Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: iwiopole
2007-06-18, 17:22
Jakie kosmetyki ...
Autor Wiadomość
adriana7 

Wysłany: 2004-05-05, 09:00   Jakie kosmetyki ...

... nosicie w torebce / plecaku ? :) Bez których nie możecie sie obejść, które zawsze, ale to zawsze musicie mieć przy sobie? :) Podzielcie się zawartością Waszych kosmetyczek - niezbędniczek :D

adriana7 

Wysłany: 2004-05-05, 10:20   

Ja mam taka malutka kosmetyczkę, ale w niej zmieści sie tylko lusterko, malutki błyszczyk, 2 tabletki no-spa, oraz Sonol na opryszczke. I tyle :) Ale to wszystko raczej tak dla asekuracji, lepiej mieć, niż nie :) Idąc na imprezki też wkładam do torebki puder, błyszczyk czy szminkę, perfumy i inne rzeczy, ale zapominam o tym, co jest oczywiscie normalne. Torebka mi chce ramie urwac, dlatego po powrocie zawsze stwierdzam, że nie będe więcej tyle brała. Do następnego wyjścia...

Dorota 

Wysłany: 2004-05-05, 11:20   

Ja zawsze biorę do szkoły do piórnika pomadkę ochronną, czasem też błyszczyk czy szminkę. I tyle :D

wakaba 

Wysłany: 2004-05-05, 13:36   

Ja noszę zawsze jakąś pomadkę, żeby w razie czego nawilżyszć usta :)

SAMANTA 

Wysłany: 2004-05-05, 13:43   

Uhuuuu:) moja torebka to jedna wielka swiatynia skarbow he he poczawszy od papierkow po słodyczach gumache oczywiscie do zucia;) po kosmetyki ( zawsze Bebe,błyszczyk,puderw kulkah i pedzel) zawsze ale to zawsze mam lusterko znajomi mowia ze to nalog:-p,telefon,perfumy,klucze,portfel.
A i zawsze wszytskiego szukam w tej torebce......ku zniecierpliwieniu najblizszych:)

Monka_tort 

Wysłany: 2004-05-05, 15:07   

Ja mam zawsze w plecaku pomadkę ochronną, ostatnio także jakiś błyszczyk w naturalnym kolorze(przeźroczysty, biały...). A jak nie biorę plecaka, to wpycham tą pomadeczkę ochronną gdzie się da - do kurtki, niezastąpionej "polarki" albo do spodni :P

adriana7 

Wysłany: 2004-05-05, 18:06   

Widzę, że juz o zawartości całej torebki mówimy :) Im wieksza, tym więcej do niej włoże i dłużej szukam :) Ale zestaw obowiązkowy to:dowód os., portmonetka, chusteczki higieniczne, klucze, kalendarz, długopis, ta malutka kosmetyczka, o której pisałam wyżej :) , dezodor do ust, kamienie na szczęście :) no i teraz doszły okulary przeciwsłoneczne. Właśnie zajżałam do jakiejś malutkiej kieszonki i zaobaczyłam w niej.... wazelinę do ust, sztyft aloesowy, pomadke ochronną i szminkę A. :570: Nie długo pół domu wezmę ze sobą...

Karola 

Wysłany: 2004-05-05, 21:50   

zazwycaj w torebce mam: dokumenty, portfel, chusteczki higieniczne, discmana, blyszczyk, korektor, i kredke do oczy, i papierosy niestety. choc kredki i korektora nie uzywam, to zawsze je nosze w sytuacjach awaryjnych

Dorota 

Wysłany: 2004-05-06, 12:27   

Cytat:
Nie mylą Ci się z długopisami?

Na szczęście nie :D , a w ogóle to mam malutko rzeczy w piórniku,a do torebki to biorę pomadkę albo błyszczyk, czasem prefumy, husteczki (też nie zawsze :D ), klucze.

Bajka 

Wysłany: 2004-07-09, 13:18   

Ja zawsze nosze pomadkę ochronną błyszczyk lusterko i próbkę jakiś perfum

rajzerek 

Wysłany: 2004-07-10, 13:04   

Ja mam zawsze przy sobie małą kosmetyczce, w któej jest puder, tusz, szczoteczka to rzęs, jak się przywałęza to czarna kredka, a po całej torebce wałęsa się conajmniej dwie pomadki lub błyszczyki.

nataliaada 

Wysłany: 2004-07-13, 17:34   

Ja nie noszę żadnego kosmetyku przy sobie , czy w plecaku , czy w torebce , kieszeni ubrania itd. Może z kilka razy na rok jak mnie coś najdzie :585: wezmę ze sobą gdzies wazelinę kosmetyczną badz jakis blyszczyk czy szminkę .

nataliaada 

Wysłany: 2004-07-14, 21:46   

A ja to lubię mieć wszystkie moje kosmetyki w jednym miejscu , a nie ,żeby były w kilku różnych , czy gdzieś po kieszeniach , torbach itd. Dlatego nie noszę ze sobą drobnych kosmetyków.:)

Dorota 

Wysłany: 2004-07-15, 19:51   

Ja też lubię nosić coś przy sobie, tak jak Kosmusia dla samego faktu posiadania :lol:

bluegirl 

Wysłany: 2005-05-28, 20:05   

ze 4 błyszczyki i pomadki, prasowany puder matujący, lusterko ;)

anuś 

Wysłany: 2005-05-29, 15:30   

do ust: balsam tisane, bebe różowa perłowa, jakies błyszczyki, szminka i pędzelek, puder w kamieniu, tusz do rzęs, w lato bibułki matujące, olejek do skórek, krem do rąk, sztyft A. przeciw wypryskom, korektor, perfumki, dezodorant w kulce lub sprayu...eh i tak pewnie o czymś zapomniałam :grin:

Aga BJ 

Wysłany: 2005-05-29, 17:09   

błyszczyk i to wszystko

lucille 

Wysłany: 2005-05-29, 18:58   

Puder prasowany, pomadka ochronna, kilka błyszczyków, zapach, absorbki i czasem woda termalna i krem do rąk - mam dużą torbe ;)

anuś 

Wysłany: 2005-05-29, 19:01   

lucille napisał/a:
mam dużą torbe ;)

Lucille, to zupełnie jak ja :D duża i ciężka :oops:

Zapalka 

Wysłany: 2005-05-30, 11:41   

Kilka mazideł do ust, lusterko, czesm podróbka perfum, roletka :) .

Odpowiedz do tematu