Ja kiedyś miałam motyw że jestem z chłopakiem w kawiarni , chce wyciągnąć kase z torebki a tu nagle zaczyna sie tłuc coś (prefumy w szkalnych butelkach) . Kolega miał mine jak by bał się że armate i domowy zestaw mały terrorysta wyciągne Damska torebka to istny skarbiec;p
Tak z ciekaweości teraz zobaczyłam co mam w torebce i stwierdziłam, że z kosmetyków mam tylko sztyft ochronny TBS Hemp Protector i tyle! Reszta to telefon, cyfrówka, portfel, dowód osobisty, klucze i chusteczki.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja ostatnio nosiałam szczoteczke do zębów w torebce
ja ostatnio prawie zawsze mam szczoteczke do zebow w torebce/plecaku + małą pasta do zębów. a to dlatego, że miewam napady wielkiej chęci natychmiastowego umycia zębów i jak ich nie umyję to jest mi źle
Ja tam zawsze w torbie mam błyszczyk lub/i pomadkę, chusteczki, kasę, lusterko, komórkę, psikacz obezwładniający(bo nigdy nic nie wiadomo, na szczęście jeszcze nie było konieczności użycia tego wynalazku ) , oczywiście masę paragonów i rozmaitych śmieci, nawet karty do gry w ,,Piotrusia".
W mojej torebce nie jest zbyt duzo
*szminka pielegnacyjna
*blyszczyk
*mp3
*lusterko
*tabletki(roznego typu)
*baterie(zapomninam wywalac)
*pelno papierkow po gumie do zucia)
*guma do zucia
*probka parfum
*klucze
*portfel
*okulary przeciwsloneczne
*gumki i wsowki do wlosow
To chyba na tyle telefon nosze zawsze w kieszeni tak samo i dokumenty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum