Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Różowo mi
Autor Wiadomość
Aga BJ 

Wysłany: 2007-07-13, 19:16   Różowo mi

TWARZ- Dermacol 213 jako korektor, sypki nr 2 APC zmieszany ze skrobią, trochę ziemi egipskiej, prasowany róż Pupy, kuleczki nr 14 APC

OCZY

1. Nakładamy cień bazowy (15 IB) na całą powiekę
2. Wewn. kąciki, łuk brwiowy i powiekę tuż przy górnych rzęsach podkreślamy białym cieniem
3. Rozcieramy delikatnie wszystko dużym pędzelkiem do powiek
4. Załamanie i zewn. kącik podkreślamy ciemnym brązem z paletki TRIO nr 25 Pierre Rene

5. Rozcieramy ciemny cień, zwłaszcza w załamaniu
6. Pociągamy ciemny cień (załamanie i zewn. kącik) bordowym cieniem Carpe Diem nr82
7. Całość oprószamy sypkim błyszczącym cieniem Vollare nr 04 w kolorze stonowanego pudrowego rózu, szczególnie uwzględniając środek ruchomej powieki i miejsce przy górnych rzęsach
8. Przy górnych rzęsach robimy na mokro cieniutkim pędzelkiem kreskę używając czarnego cienia Belle Planete

9. Linię dolnych rzęs podkreślamy chłodnym brazem złamanym fioletem z paletki TRIO NR 15 Pierre Rene, wewn. strona dolnej powieki to biała kredka
10. Na koniec robimy czarnym cieniem niewielki akcent w zewn. kącikach by je wzmocnić i dodać głębi

Na koniec tuszujemy górne i dolne rzęsy czarnym tuszem :)

USTA- bazarkowa szminka plus DREAMY A.

Na zdjęciu zaznaczyłam kolory użyte w makijażu oczu (zapomniałam o białym cieniu)

-------------------------------------------------------------------------------------
I tak to wygląda

Odpowiedz do tematu