A ja tylko mus, coby wągry zamaskować i puder na to, bo się świeci... ten mus w ogóle nie matuje Aaaa no i ofkors chodzę do kibelka i to poprawiam Nawet moja koleżanka do mnie zawsze: "O, a ta pinda, już się pindrzy"
ten 3 jest obrzydliwy , jakas solarka
ładne sa te oczy rózowe, sliczniunie
to nie solarka, tylko prawdziwa mulatka to z amerykańskiego forum
na zdjęciu całej twarzy wyglądało to lepiej, ale wycięłam, poza tym oświetlenie jest mało korzystne
piździulaa, złość około 5 nauczycielek z mojej szkoły co oznacza obniżenie zachowania i obniżenie oceny z ich przedmiotu A poza tym to ja ledwo co nadąrzam rano nałożyć podkład+tusz a co dopiero bawić się w cienie do powiek
nie czaję po co rano przed szkołą bawić się w podkłady, pudry, róże, eżowe cienie i inne:) efekt jest, ale nie taki, by warto było wcześniej wstawać;)
słyszałaś kiedyś o malowaniu się dla własnego lepszego samopoczucia?
ja rozumiem używanie podkładu, pudru i korektora, w końcu to wiek młodzieńczy i różne bywają niespodzianki na twarzy, mało kto lubi je pokazywać światu
reszta już raczej nam samym może sprawiać przyjemność, że lepiej wyglądamy z wymodelowaną różem twarzą itd
ja rozumiem używanie podkładu, pudru i korektora, w końcu to wiek młodzieńczy i różne bywają niespodzianki na twarzy, mało kto lubi je pokazywać światu
ogólnie to rozumiem przecież, tylko jeśli to wszystko ktoś używa do szkoły (może źle się wyraziłam, bo np Ty masz 18 lat to co innego, miałam na myśli gim i powiedzmy początek lo) to trochę nie do końca dobre...
ogólnie to rozumiem przecież, tylko jeśli to wszystko ktoś używa do szkoły (może źle się wyraziłam, bo np Ty masz 18 lat to co innego, miałam na myśli gim i powiedzmy początek lo) to trochę nie do końca dobre...
ale też byłam w gimn itd fakt, ograniczalam się na ogół do korektora, podkładu i pudru - ze względu na różne niespodzianki i świecenie się + błyszczyk i tusz dla własnej satysfakcji a cieni używam jak idę później do szkoły, bo nadal nie chce mi się wstawać wcześniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum