Znalazłam jaśniejsze kolory Creme Puffa niz 05 popatrzcie na a**gro (nie wiem czy moge używać tej nazwy XD?)
To jest chyba niemożliwe ...
Na stronie producenta (i we wszystkich sklepachw których byłam ) najjaśniejszy jest transparentny ... A jak nazywają sie te jaśniejsze odcienie ??
Jakbys mogła byłabym bardzo wdzieczna
Moja koleżanka zawsze chciała go sobie kupić, ale wszystkie były na nią za ciemne
aaaaa to ja je widziałam, zamieszczałam je w pierwszym topiku o Cremie Puffie, one sa ciemniejsze, przynajmniej powinny,a może nie ?
[ Dodano: 2007-04-06, 10:50 ]
transparentny jest w odcieniu beżu i łatwiej stapia się ze skórą niż tamte, bo one są bardzie z pod "pomarańczy" A nie wiem Muszę jeszcze raz się im przyjżeć w sklepie
Macałam w Rossmanie nr. 55 palcem i był baaardzo jasny, nawet sie zastanawiałam czy nie za jasny Ale fakt, cos jest jednak przekłamane, ale to tylko zdjęcie - pytałam się tego allegrowicza który jest jaśniejszy 55 czy 81 i mi odpisał, że 81...
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Moja Mama ma tego Creme Puffa A z kremów matujących nie wysuszających to NVY control it. Naprawdę nie wysusza, a matuje też dobrze. Najbardziej jednak polecam Skinset z Vichy. Mam próbkę z gazety i jest naprawdę świetny. Wiem, wiem...jest okropnie drogi ... I chyba sama nigdy nie uzbieram na ten krem...
dziewczyny chciałabym zamówić na allegro ten puder ale nie wiem jaki kolor a Natura otwarta dopiero bedzie we... szukam koloru który był by ciut jasniejszy od podkładu Lirene City Matt beżowego.. uzywa ktoraś z Was ten podkład i jednoczesnie Creme Puff??
Aha, w temacie tego świecenia.
Według mnie należy przede wszystkim ograniczyć jedzenie smażonych produktów typu frytki czy chipsy, a przynajmniej jeść je rzadziej Kiedyś się nimi nałogowo obżerałam, a teraz kiedy odstawiłam moja cera wygląda o niebo lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum