No wlasnie, niektorym od zwyklej zalotki wypadaja, a co dopiero od takiej. Poza tym tak samo wydaje mi sie ze rzesy popalic sobie mozna (jeszcze zalezy jakie rzesy kto ma).
Ale to sie nie nagrzewa na nie wiadomo ile stopni. Tutaj bardziej chodzi o delikatne podgrzanie cieplem zeby je lekko uformowac. Przeciez to nie dziala jak gorąca prostownica, a w tym wpadku zalotka :]
Na pewno nie osiąga takiej temperatury,żeby można było się poparzyć. Działa na baterie,jest prosta w obsłudze i na allegro można kupić taką zalotkę za cenę w przedziale 11-30 zł. Jakoś mi się spodobała,chyba sobie kupię Wydaje mi się,że efekt utrzymuje się dłużej niż po użyciu zwykłej zalotki.
Na pewno nie osiąga takiej temperatury,żeby można było się poparzyć.
No to akurat wiem, ale nie jestem przekonana, czy np jakbym niechcacy dotknela oka to nic by sie nie stalo.. Poza tym balabym sie, ze termostat sie popsuje i np zacznie grzac. Nie eksperymentowalabym w ogole z rzeczami na baterie przy oczach. Ja mam z reszta i tak juz problemy z uzywaniem zwyklej zalotki, a co dopiero takiej.
Troszkę przesadzasz Taka zalotka na pewno jest tak zrobiona, zeby pod żadnym wzgledem nie mogla uszkodzic oka Poza tym tam jest na pewno jakas prosta konstrukcja i na prawde watpie zeby cos sie tam popsulo i termostat mial zaczac grzac
Oj juz nie raz przez nieuwage, albo bo ktos mnie potracil dotknelam oka szczeteczka od tuszu i to okropne uczucie. Mam bardzo wrazliwe oczy i wole sie nie bawic w takie rzeczy. Z reszta jak juz pisalam u mnie efekt podkrecenia jest widoczny nawet po zwyklym tuszu, wiec nie mam po co ryzykowac i wydawac kasy na takie cos .
Czytalam tez opinie na temat roznych zalotek termicznych i te tansze, prawie w ogole nie dzialaja, a drozsza (np Panasonica) to juz wydatek ok 100 zl.
W ogole gdzies przeczytalam, ze dziewczyna podaje sposob podkrecania rzes na lyzeczce..
Parsifal
Wysłany: 2008-10-01, 11:37
ja znalazłam takie coś:
Cytat:
Nie masz pod ręką zalotki? Do podkręcania rzęs możesz użyć łyżeczki do herbaty. Podgrzej ją ciepłą wodą z kranu, ostrożnie wsuń pod górne rzęsy i zamknij oczy. Włoski wygną się w łuk.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum