fajny (niebrązujący!) puder to stay matte rimmel'a
Też go używam, jest naprawdę fajny, matowi dość długo i wygląda naturalnie na twarzy. Jedyny minus to mało odceni, wszystkie są dość jasne. Teraz zimą mam 6- najciemniejszy i jest ok, ale latem wszystkie są za jasne
nie wiem jak sie sprawuje puder Stay Matte ale podklad jest straszny! szybko schodzi z twarzy i matuje przez pierwsze 15 minut, pozniej twarz sie zaczyna swiecic juz nigdy wiecej go nie kupie
nie wiem jak sie sprawuje puder Stay Matte ale podklad jest straszny! szybko schodzi z twarzy i matuje przez pierwsze 15 minut, pozniej twarz sie zaczyna swiecic juz nigdy wiecej go nie kupie
Magda87, miałam ten podkład i tydzień temu prawie pełne opakowanie wylądowało w koszu... jest tragiczny, to fakt! skóra błyszczy się jeszcze mocniej niż bez niego... ma dla mnie koszmarną konsystencję i robi smugi, choć staram się go ostrożnie rozprowadzać. Ja uważam że co prawda jest trwały, bo cały dzień mi się utrzymał, ale może to zasługa dobrego kremu pod. No i aż dziw bierze, że to podkład matujący, i że jest z tej samej gamy co niezastąpiony puder prasowany...
dejanira, spojrz na KWC, lub na ten link, jest opis pelny, zdjecie i oceny tego pudru:
http://torebka.kafeteria....de=view&id=5984
ja mam cere mieszana, trzyma sie dlugo, dobrze kryje,ale nie jest ciezki,nie wymaga poprawek w ciagu dnia.Troche moze widac skorki suche na nosie. ale poza tym jest najlepszy jai do tej pory mialam. a to zalezy czy masz cere sucha czy bardzo sucha,kolezanki ktore maja sucha skore uzywaja ten puder tez i sa zadowolone,ale te dziewczyny co maja bardzo sucha,to musza najpierw nalozyc krem na twarz przed pudrem,bo inaczej widac skorki.Tylko nie pomyl normalnego Colorstay z Colorstay Natural Make-Up, bo ten Natural jest lepszy,i ma wiekszy wybier kolorow i jest z pompka.
Na allegro widzialam po 34,99zl za kup teraz.
Ja kupilam w Londynie w styczniowej przecenie za 6£ z 13£.
_________________ Dance is My Life
modern jazz
5martus5
Ja jeszcze powróce do tematu Stay Matta rimmela. Puder zajefajny, a podkład dno czyli zgadzam się z Wami w 100%. Skończył mi się puder i nigdzie go nie mogę dostać W naturze go brakło. Chodzę juz od 3 tygodni i te półki z Rimmela z tym pudrem są puste Miałam kasę, a teraz wszystko straciłam Chciałabym zeby otwarli Rossmana dla przeciwagi naturze, bo zdzierają ze masakra.
Pozdro
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
5martus5
Wysłany: 2007-04-06, 18:58
[b]Kochane, dzieki waszym namowom kupilam stay matte rimmela Wprawdzie musialam zmienic podklad (bo cos nie gralo, rozowa sie robilam) na jasnieszy, ale teraz jest wypas! Matuje naprawde dobrze! Polecam i dziekuje za dobre rady :* [/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum