A ja maluję się cieniami ruszem i podkład ofkors bo cery doskonałej nie mam:P Ale jak się porządnie wyśpię to staram się malować jak najmniej, żeby w wieku 30 lat nie wyglądać jak 50-latka. Niektórzy nie zdają sobie sprawy z tego że marnują sobie cerę, ba, mają się za ostatnie piękności waląc sobie pudru aż do uzyskania efektu 'pomarańczowej maski'... a o to przeciez nie chodzi tylko o PODKREŚLENIE URODY
teraz sobie pomalujecie sie do szkoły tu do osob chodzacych do gima czy lo teraz to hoho afera będzie u nas juz nie mozna miec kolczykow ani w nosie , języku , i w ogle nigdzie tylko uszy i teraz rowniez ubior
teraz sobie pomalujecie sie do szkoły tu do osob chodzacych do gima czy lo teraz to hoho afera będzie u nas juz nie mozna miec kolczykow ani w nosie , języku , i w ogle nigdzie tylko uszy i teraz rowniez ubior
Powrocily lata 80 ate i ja sie z tego ciesze ,nie bedzie rewii mody ...co nie ktorzy odpoczna.
Sweet_Nuka
Wysłany: 2006-11-08, 10:34
a u mnie to bylo tak ze te co maja 5 i 6 to mogly przyjsc gole i wytapetowane 5 cm kosmetykow i jeszcze dostawaly pochwale, a te co mial 4-2 to naswet jakby sie w kombinezon ubraly i w ogole nie pomalowaly to i tak by im powiedziano ze wygladaja jak stare dziwki ;/ i tak to u mnie bylo ;/ ja mialam 4, a 5 tylko sporadycznie ( ale z biologi caly czas ) wiec mi juz nie wolno bylo nic ;/ A taka Angelika, co miala 5 to chodzila w mini zakrywajacej lekko posladki, dekoltach co w ogole ich w sumie nie bylo bo to byla jedna wielka dziura, tusz jej kapal z rzes, wlosy miala codziennie w innym kolorze, pomaranczowa od solarium, cienia miala chyba 1 cm warsty i okropnie umalowane usta - obrysowane czarna konturówka i baby sie nad nia zachwycały ;/
a u mnie to bylo tak ze te co maja 5 i 6 to mogly przyjsc gole i wytapetowane 5 cm kosmetykow i jeszcze dostawaly pochwale, a te co mial 4-2 to naswet jakby sie w kombinezon ubraly i w ogole nie pomalowaly to i tak by im powiedziano ze wygladaja jak stare dziwki ;/
u mnie jest właśnie na odwrót !! te lepsze uczennice nawet jak się tuszem pomalują to mają zaraz ochrzan,a te lalunie którym się uczyć nie chce to w ogóle nic nie usłyszą na swój temat !! wkurza mnie to maksymalnie,bo nie uważam,żeby tusz do rzęs był przegięciem do szkoły no ale cóż...
Nie no..mnie i kilka innych dziewczyn z mojej klasy dzisiaj matematyczka wysłała do łazienki żebyśmy zmyły makijaż... I teraz zawsze przed matmą demakijaż a po matmie znowu kredeczka i tusz. To sie chyba nazywa uzależnienie, ale ja bez kredki wyglądam beznadziejnie .
Ja się nie maluję- jestem za młoda,jeszcze zdążę się namalować w życiu Jak widzę takie lalunie z tapetą na twarzy w moim wieku, to nie wiem czy się śmiać czy płakać
justyna118, ja akurat dziewczyn w Twoim wieku z makijażem nie spotkałam W ogóle podejrzewam, że dziewczyny w podstawówce się nie malują. W gimnazjum już bardziej, ale w moim otoczeniu dziewczyny z podstawówki nie malowały się...
[ Dodano: 2007-03-12, 20:14 ]
Eee i w ogóle nie wiem, dlaczego nazywasz je laluniami
Heh, czasem można spotkać , a szczególnie na jakiś dyskotekach szkolnych, najpierw się wszystkie ,,pięknie" wymalują , tusz do rzęs, mocny błyszczyk, puder,cienie a później ściany podpierają , zresztą w szkole też sie malują.
aneta101
Wysłany: 2007-03-13, 00:14
Ja mialam taka dziewczyne w szkole co nalozyla pelno podkladu na twarz ktory wcale nie pasowal do jej koloru skory i normalnie wygladala jakby nalozyla jakas maske i tak codziennie chodzila do szkoly Ja uzywam podklad, cieniutka warstwa ale bez przesady
Ja chodzę do 2 klasy gim i maluję sie codziennie do szkoły fluidem rozświetlającym ze złotymi drobinkami (dopasowanym do koloru skóry), jasnym różowym błyszczykiem, i tuszem do rzęs. Z makijażem nie przeginam ale rzęsy musze miec mocno wytuszowane (prawie do brwi ) za co juz nie jeden raz wychowawczyni mnie zbesztala
_________________ P <33:*:*..SZCZĘŚCIEM ODDYCHAM !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum