kolejny makijaż,z tej niedzieli.Użyłam kolorów na oczy:różne odcienie niebieskości ,turkus i seledyn .
Zdjęcia różnią się od siebie,gdyz robiłam w różnym oświetleniu.
Jezu Chryste Aga wyglądasz na tych fotkach jak zawodowa modelka z profesjonalnym makijażem i w ogóle z tym wszystkim co sie robi modelkom na fotkach !!! z tymze Ty sama to robisz i tu jestem pełna podziwu dla Ciebie!!!!
masz piękne oczy i wydaje mi sie ze co z nimi nie zrobisz i to tak pięknie się prezentują, a na tych ostatnich fotkach to masz takie pełne usta rany no nie moge wprost wyjśc z podziwu! no i masz fajne włoski tylko ci pozazdrościć....
pomalujesz mnie kiedyś ?? prooosze
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Zgadzam się z Agnes, wyglądasz bosko, makijaż róznież I racja, masz piękne oczy, a ten makijaż świetnie je podkreśla. Masz talent, dziewczyno
PS. Ustawiam się jako druga w kolejce do pomalowania
Ja jak zwykle jestem zaszokowana, po prostu cudo Kobieto - kameleonie Ale tak na serio, to wyglądasz na każdym zdjęciu przepięknie, masz boskie oczy, takie duże, idealne do malowania! Bardzo podobają mi się Twoje usta, chciałabym miec takie....
Makijaż przepiekny - w moich ukochanych kolorach! To i ja się niesmiało w kolejeczce ustawiam do malowania, ale po moim powrocie Będę miała motywacje, żeby do kraju wrócić
Nie myślałaś nigdy o karierze fotomodelki? A może masz już jakąs sesję za sobą ?
dziękuję za kompelmenty
ja-fotomodelką? nigdy -brr.Wolę stać z ''drugiej strony obiektywu''- malować ,czesać i fotografować ,na końcu wreszcie obrabiać zdjęcia
Trzeba byc trochę narcystycznym i egocentrycznym,to cechy pomocne w modelingu.Mnie ich niestety( a raczej stety )Bozia poskąpiła.
Dziewczyny-śmiało przyjeżdżajcie na makijaż Hihi-niedługo będzie można autokar wynająć
Dobra myśl z tym autokaerm Ja mogę zabrać wszystkie chętne z południa, potem bedziemy jechać od Łodzi i zabierać resztę Więc się nie zdziw, jak któregoś pięknego dnia zapukamy do Ciebie
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum