właśnie ta stylizacja na lata 30te jest ! wygląda oryginalnie, nie to co na początku swojej kariery, wtedy była typową plastikową blond gwiazdką pop. Teraz wygląda pięknie, szczególnie jak odstawi solarium/samoopalacze, bo co jakiś czas jej sie zdarza
wlasnie na poczatku kariery nie byla wcale plastikowa, tylko naturalna nastolatka. Potem dopiero zaczela sie robic obrzydliwie plastikowa i wrecz zdzirowata. Moim zdaniem mimo iz wyglada teraz elegancko, nadal przebija przez nia jakis taki wulgaryzm..
wlasnie na poczatku kariery nie byla wcale plastikowa, tylko naturalna nastolatka.
ale trzeba przyznac ze wygladala wtedy nijako, jak tysiace innych nastolatek. prawda jest taka ze zeby przetrwac w show biznesie trzeba sie czyms wybic. jak byla nastolatka wszyscy ciagle ja porownywali z Britney i chociaz miala o wiele lepszy glos ciagle stala w jej cieniu. po zmianie wizerunku ludzie zaczeli ja zauwazac jako piosenkarke, a nie kopie Britney.
Uwazam ze teraz wyglada pieknie, tak jak powiedziala Cmoksia jeszcze moglaby tylko odstawic solarium i samoopalacz. pozatym teraz swietnie sie ubiera. połączenie lat 30, stylu Marilyn i pin up'u nooo i ta megaczerwona szminka
ale trzeba przyznac ze wygladala wtedy nijako, jak tysiace innych nastolatek.
Wiadomo, ze w show buiznesie prostota = nijakosc, ale osobiscie wole ta prosta dziewczeca nijakosc. Christina nie ma nawet 30 lat, a wg mnie wyglada na duzo wiecej. Przy niej Jennifer Lopez (o 10 lat starsza) wyglada jak nastolatka. Ostatnio wlasnie siedzialam z chlopakami i w telewizji pokazywali Christine- kazdy powiedzial, ze mu sie nie podoba w ogole w tym wydaniu. Oczywiscie jest ono o niebo lepsze niz to poprzednie wyuzdane, ale mimo wszystko moim zdaniem moglaby wygladac ladniej i bardziej naturalnie.
Kazdemu ma prawo podobac sie cos innego, kwestia gustu.
EDIT: Np na tych fotach mi sie podoba, bo wyglada bardziej naturalnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum