dziękuję
Zdjęcia do makijażu PŁATEK ŚNIEGU są w podanych wcześniej linkach,nie chcą się wkleić na forum,nie wiem dlaczego
KRÓLOWA PUSTYNI.Tu skupiłam się na ustach.
Na dolnej wardze jest złocisty brokat.
OCZY-użyłam miedziano złotych cieni w kremie jakaś firma(były dawno temu w ofercie)oraz miedzianego cienia prasowanego-ale nazwy nie znam,bo dostałam go od koleżanki z Niemiec.Czarna konturówka i czarny tusz do podkreslenia oka.
PODKŁAD-IDEALNIE DOBRANY A. Natural Cream
PUDER-BOURJOIS w kamieniu VANILLA
Twarz wycieniowałam brązującymi kuleczkami.
wrrr znowu się nie chce załączyć zdjęcie
Podaję więc link do ust Królowej Pustyni
dziękuję ,dziewczyny
oto kolejny makijaż-akcent położyłam na kocie oczy-podkreślone ciemną kreską i tuszem ,usta są delikatne,na ostatnim zdjęciu zaś nałożyłam mocno różową szminkę
Superowy ten poprzedni makijaż, z tymi kocimi oczami Ale ten ostatni jeszcze fajniejszy Cude kolorki na powiekach
PS. Czym, Aga, pomalowałaś rzęsy na tym ostatnim makijażu
dziękuję Wam
Shameeka ,ten ostatni robiłam przedwczoraj i użyłam MAYBELLINE VOLUM'EXPRESS CURVED BRUSH.Na tym wcześniejszym mam rzęsy pomalowane MF More Lashes
No, ale akurat pod względem podkręcenia nie jestem zbyt wymagająca, bo mam naturalnie powinięte rzęsy Chodzi mi głównie o długość i grubość, co, jak widzę, ten tusz robi. Tzn. wydłuża i pogrubia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum