Wysłany: 2004-12-05, 17:14 Manhattan jesień/zima 2004 - Hot India
Mistyczne i intensywne kolory Indii mają sprawić, ze zima w tym roku będzie ekscytująca.
Purpurowy jest w tym sezonie na topie! Połyskujące purpury oraz ciemne filolety połączone z odcieniami brązu i złota. Głęboka czerń nowego kajalu w kremie sprawi, ze oczy będa niesamowcie tajemnicze. Usta za to powinny być w delikatnych odcieniach.
Nowe produkty Manhattanu to:
Hot India High Eyeshadow - połyskujące cienie do powiek w sztyfcie, w 4 kolorach
Hot India High Shine Lipgloss - błyszczyk który pozawala uzyskać efekt wilgotnych ust, wyglądaja na pełniejsze i większe, w 4 kolorach
Hot India Original Kohl Creme - zainspirowany prawdziwym kajalem hinduskich kobiet, kremowy kajal w kremie, zawiera specjalne oleki oraz wosk, do stosowania na wewnętrzną stonę powieki
Hot India High Shine Nail Polish-lakiery do paznokci w 2 kolorach które są uzupełnieniem nowego wizerunku Hot India
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ten kwiatek rzeczywiście nie teges Ja dostałam od hinduski tez taką naklejke na czoło, ale to nie był kwiatek Zachowałam sobie na pamiątkę, ale widzę, ze są TRENDY to może zacznę z nim chodzić
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Hmm, i jeszcze po długim przyglądaniu się na załączoną ilustrację stwierdzam, że ten kolorek brwi tak coś nie teges...nienaturalnie wygląda, bo widać, że włosy czarne, a te brwi takie brązowe...
Wykonanie tego makijązu pozostawia wiele do zyczenia. Przecież tej modelce te kolory zupełnie nie pasuja. Ale same kosmetyki zapowiadają sie bardzo ciekawie. Ja kocham takie fiolety... No i ten kajal...ach musze go mieć
marinka
Wysłany: 2006-10-26, 14:10
Pyma napisał/a:
Wykonanie tego makijązu pozostawia wiele do zyczenia. Przecież tej modelce te kolory zupełnie nie pasuja. Ale same kosmetyki zapowiadają sie bardzo ciekawie. Ja kocham takie fiolety... No i ten kajal...ach musze go mieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum