"Cześć wiewióreczki! Dame Edna Everage jest w domu!" - tak zapowiada się najnowsza kolekcja makijażu MAC.
Z jej wyjątkowym barwnym wyglądem - fiołkowymi włosami (które są kompletnie naturalne), odlotowymi okularami, fantazyjną sukienką - szczerze; nie ma takiej drugiej jak Dame Edna!
Dame Edna jest muzą nowej kolekcji MAC i mówi o sobie: "prawdopodobnie najbardziej znana i utalentowana kobieta na świecie: gospodyni domowa, dziennikarka śledcza, antropolog społeczny, gospodyni talk show, swami, ilustratorka książek dla dzieci i ikona".
Z opakowaniami tak wesołymi i kokieteryjnymi jak sama Dame Edna, kolekcja szminek, błyszczyków, cieni do oczu, pudrów i lakierów w fiołkowych opakowaniach ma klasę sama w sobie!
W skład kolekcji wchodzą:
- szminki: Gladiola, Coral Polyp, Kanga Rouge; ok. 70 zł
- błyszczyki: Hot Frost, Splendid Frosty, Possum Nose Pink; ok. 65 zł
- potrójne cienie do powiek Royal Tour Eye Trio: Royal Tour, Dame's Desire, Climate Blue; ok. 135 zł
- potrójne cienie do powiek Wisteria Eye Trio: Fineshine, Wisteria, Divine Night; ok. 135 zł
- pudry Hi-Light: What a Dame!, Spectacle!; ok. 104 zł,
- lakiery do paznokci: Asiatique, Varicose Violet; ok. 50 zł.
Seria dostępna w sieci MAC od stycznia - na karnawał jak znalazł...
_________________ mamm ma mi ja tuRmaNIA ®
Nastała tera TakTaka era, czyli na koncie mam same zera 28.09.09r. -> STUDIA -> ???
ona ma seryjnie fiołkowe włosy natural?! ale jazda.
niektore "babcie" takie maja na codzien bo plucza wlosy w tych plukankach zeby nie byly zolte tylko siwe . Generalnie nie podoba mi sie ani reklama ani kolorystyka. Jak w cyrku
wg mnie też niezbyt im się to udało.najwyraźniej miała być chyba skierowana do nastolatek,wyszło że do starszych babć a pewnie i tak tylko paris hilton to kupi (chociaż niektore z cieni są ok)
A tak w ogóle to ta Edna to nie jest przypadkiem facet ??
Oczywiscie ze tak Jest to fikcyjna postać telewizyjna, w którą wcielił się australijski komik Barry Humphries.
a z ta naturalnoscia wlosow to chyba chodzi o to ze to nie jest peruka tylko naturalne wlosy farbowane na fiolet
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum