Kwestia gustu, to ze sie Tobie nie podoba, nie znaczy, ze nie ma w niej nic ladnego. Uslyszalam z ust pewnego faceta , ze "kazda kobieta jest ladna" i to jest swieta prawda. Co sie komu podoba
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Hm wg mnie w sumie to ona nie jest taka brzydka,zwłaszcza jak ma bardziej naturalny makijaż, ta fryzura z tego zdjecia też niezbyt udana.
PS.Jak to mówią- jeszcze się taki nie urodził,co by każdemu dogodził
Hm wg mnie w sumie to ona nie jest taka brzydka,zwłaszcza jak ma bardziej naturalny makijaż
Mnie też się tak wydaje. Taka odpicowana wygląda gorzej. Mój mąż stwierdził kiedyś , że Natasza jest brzydka Tak samo nie podoba mu sie Weronika Rosati. Obie mają "kontrowersyjną" urodę. Albo się komuś bardzo podobają , albo bardzo nie podobają.
Moim zdaniem ona jest ladna, nie musi mi sie konkretnie podobac, ale obiektywnie rzezc biorac brzydka na pewno nie jest. A makijaz i solara przesadzone, zlala sie ze strojem.
troche mnie przeraza takie myslenie mowisz tak jakby miala potrojnego garba, krzywe nogi, nos zaslaniajacy twarz, brak zebow itd. sa rozne typy urody, to ze akurat ten ci sie nie podoba to nie znaczy ze jest brzydka. popatrz na ludzi odrobine laskawszym okiem
Magda87, zgadzam sie z Toba calkowicie.
Nie ma tak, ze nic nie ma w czlowieku ladnego. Osoba z krzywym nosem moze miec ladne usta itp. Nie rodza sie tylko pieknosci i tylko brzydale. Ale zawsze latwiej kogos objechac;p
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Jesuuuu... no ja napisalam w kazdym razie co uwazam i tyle. Nie mowie ze jest paskudna czy cos w tym stylu. Na pewno nie ejst żadną maszkarą, ale przygklądając sie jej zdjeciom nie wylapuje po prostu nic ladnego
Parsifal
Wysłany: 2009-04-23, 16:21
To ja się wyłamię: mi się ten typ urody bardzo podoba, sylwetka zresztą też, ten makijaż tutaj faktycznie nietrafiony, tak samo fryzura, ale ogólnie jako kobietę odbieram ją bardzo pozytywnie
_________________ "Zawsze jest czas na małe co nieco"
Obejrzałam sobie wczoraj teledysk z Fergie i tak mnie wkurza jej makijaż, że postanowiłam go tu wrzucić.
No bo o co chodzi, dorysowała sobie brwi na powiekach?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum