Mamy temat o ładnych makijażach,więc postanowiłam założyć taki o tych brzydkich Natrafiłam na kilka moim zdaniem okropnych makijaży. Niestety w portalach , gdzie piszą jakie makijaże są modne i jak je wykonać Ale może tylko mnie sie one nie podobają:
Ten może nie jest taki zły, ale w ogóle nie pasuje do modelki (wygląda jak trup):
tamten turkus nie jest jakiś mega szkaradny no ale zbyt intensywny
Kolor nie jest chyba tutaj najważniejszy, ale wykonanie tego makijażu. Albo mi sie wydaje, albo na jednym oku ten cień wychodzi wyżej niż na drugim ?? I to roztarcie jakieś takie nie tego...
W pierwszym okropne jest to, że te cienie są takie jakieś zwałkowane a w ostatnim jak już wcześniej pisałam to, że ten makijaż w ogóle nie pasuje do tej modelki Ten żółty i zielony to w ogóle jakaś pomyłka, no i te czerwone brwi też.
a w ostatnim jak już wcześniej pisałam to, że ten makijaż w ogóle nie pasuje do tej modelki .
tyle że na pokazach czasem wszystkie modelki są pomalowane i uczesane tak samo np. wszystkie mają afro lub czerwone usta-i nikt nie patrzy czy im to pasuje czy nie.
aniusia
Wysłany: 2008-12-20, 16:52
moja była wfistka malowała powieki niebieskim cieniem, ale jaśniejszym trochę... i miała niebieskie dresy i niebieskiego malucha
u nas babka na zajęciach praktycznych zawsze przestrzegała: Jak nie musicie to nie malujcie oczu na niebiesko bo będziecie wyglądały jak baba z mięsnego co najlepsze ide kiedys do duzego marketu podchodze na miesny a tam stoi starsza babeczka a na powiekach ma piękny niebieski cień... fajnie to kontrastuje z czerwonym mięsem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum