Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Makijaż karnawałowy Eveline Cosmetics
Autor Wiadomość
tuRmaNIA 

Wysłany: 2007-12-03, 17:59   Makijaż karnawałowy Eveline Cosmetics

Na karnawałowe szaleństwa Eveline Cosmetics proponuje klasyczny makijaż wieczorowy uwspółcześniony dzięki połyskującym refleksom. Matowy makijaż podczas karnawału jest zdecydowanie ,,de mode’’...

Cera powinna wyglądać nieskazitelnie i mocno połyskiwać złotymi drobinkami. Aby osiągnąć oczekiwany efekt należy dokładnie pokryć twarz, szyję i dekolt podkładem Finish Show a następnie wymodelować ją przy pomocy pudru rozświetlająco-modelującego.

Oczy powinny być mocno podkreślone Eye liner’em, w stylu lat 60-tych. Aby makijaż oczu komponował się z przyciemnioną i połyskująca cerą należy na powieki nałożyć metaliczne cienie w kolorach złota, brązu i beżu. Polecamy cienie z kolekcji 3D Effect Wet & Dry, które można nakładać na sucho i na mokro. Do wykończenia makijażu oka proponujemy mascarę Volume Show deep black, dającą efekt ,,megaczarnych rzęs”.

W tym sezonie usta pozostają dyskretnym dopełnieniem makijażu. Idealny będzie błyszczyk Ice Glow z połyskiem lodowych kryształów i efektem powiększenia ust.

Do karnawałowego makijażu paznokci najlepiej użyć lakier z drobinkami brokatu. Proponujemy 6 migoczących odcieni z limitowanej kolekcji karnawałowej Colour Show.

bejbe 

Wysłany: 2007-12-03, 18:52   

Oczywiście zdjęcie przerobione i modelka wygląda sztucznie,ale makijaż ogólnie całkiem fajny. Mogłabym sie tak umalować na imprezę.

tuRmaNIA 

Wysłany: 2007-12-03, 18:55   

A propos modelki to przypomina mi Paris Hilton 8)

adriana7 

Wysłany: 2007-12-03, 19:10   

mamm napisał/a:
A propos modelki to przypomina mi Paris Hilton 8)

Rzeczywiscie coś ma w sobie... :D Myslałam, że photoshopowe makijaże to domena IsaDory, ale chyba nie tylko - szkoda :/ Bije sztucznością na kilometr, choć makijaż naprawde fajny. Bardzo lubie kosmetyki Eveline, ten błyszczyk jest hitem moim ostatniego miesiąca :D Chyba trzeba się rzucic na cienie :) Teraz jak karnawał, to każda firma będzie puszczala skrzące make upy , a mnie będzie bolało serce i będzie mi się sniło, że musze iśc kupić takie cienie :D

Sweet-Girl 

Wysłany: 2007-12-03, 20:28   

Podobaja mi się takie ciepłe makijaże ;) Bardzo fajny :)

Kinna 

Wysłany: 2007-12-04, 08:17   

Sliczny makijaż :) kreski mi sie bardzo podobaja. :) tylko jak dla mnie to ona jest za opalona :lol:

yska207 

Wysłany: 2007-12-04, 14:12   

Makijaż sam w sobie fajny , ładnie podkreślone oczy i policzki ale od opalenizny modelki moje poczucie estetyki zdechło...

Apsik! 

Wysłany: 2007-12-04, 16:31   

Bardzo mi się podoba ten makijaż oczu, chyba go sobie wypróbuję. No i śliczny kolor na ustach!

Lotta 

Wysłany: 2007-12-05, 00:46   

jedyne o mi sie rzucilo w oczy, to kolor jej skory :lol: w sumie to ja zadnego wymyślnego makijazu oczu tam nie widze :/

Odpowiedz do tematu