Na razie mam 3 cienie z MAC'a. Są świetne, te dwa wyżej to odsypka po pół łyżeczki, i tak jak pisalam wyżej, wielkośc porównywalna z APC. Nie tak dawno przyszedł mi Cocomotion, gdzie byla cała łyżeczka i w tym pojemniczku z Sephory to bylo full. Troche żałuje, ze innego koloru nie wzięłam, bo co ja z nim zrobie, tak duzo go jest.
Tez juz pisałam gdzieś, że długo się trzymają.
Kolor Cocomotion na tym filmiku (Ogólnie fajny makijaż!)
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ostatnio sie natknelam na ta laske na you tube http://www.youtube.com/user/QueenofBlendingMUA
na filmikach widac ze fajnie cieniuje, dobiera kolory ale jak dla mnie wiekszosc z nich jest zbyt teatralna.
Moze to nieładnie, ale na mnie wrażenia robią tylko zdjęcia oka. Jakoś nie moge jej oglądac, moze się uprzedziłam po filmiku z jakimś jej makijażem na halloween, gdzie paćkała na siebie wszystko.
Bardzo lubie za to TiffanyD, gdzies podawałam chyba linka. Fajnie mówi, fajnie się ją ogląda i te makijaże takie normalne Ale bardzo ładne.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ostatnio sie natknelam na ta laske na you tube http://www.youtube.com/user/QueenofBlendingMUA
na filmikach widac ze fajnie cieniuje, dobiera kolory ale jak dla mnie wiekszosc z nich jest zbyt teatralna.
A mnie się bardzo jej makijaże podobają, chociaż faktycznie ok. 90% to makijaże nie nadające się do wyjścia na ulicę. Poza tym ogladając jej prace utwierdzam się w przekonaniu , że pigmenty MAC sprzedawane na allegro to podróbki. Ja kupiłam tylko jeden pełnowymiarowy (biały) i jest totalnie blady . Mam też forumową koleżankę , która kupiła kilkanaście odsypek w różnych kolorach i , żeby uzyskać intensywny kolor na powiece musi malować tymi pigmentami na mokro (ja taki efekt uzyskuję malując zwykłymi cieniami na mokro).
Magda87 napisał/a:
A mnie się bardzo jej makijaże podobają, chociaż faktycznie ok. 90% to makijaże nie nadające się do wyjścia na ulicę. Poza tym ogladając jej prace utwierdzam się w przekonaniu , że pigmenty MAC sprzedawane na allegro to podróbki. Ja kupiłam tylko jeden pełnowymiarowy (biały) i jest totalnie blady . Mam też forumową koleżankę , która kupiła kilkanaście odsypek w różnych kolorach i , żeby uzyskać intensywny kolor na powiece musi malować tymi pigmentami na mokro (ja taki efekt uzyskuję malując zwykłymi cieniami na mokro).
O rany ten niebiesko żółty świetny ale faktycznie nie wyszlabym tak na ulice w bialy dzien. Po 10 minutach juz caly makijaz splynal by mi na brode
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum