Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Boskie makijaże!
Autor Wiadomość
adriana7 

Wysłany: 2008-02-10, 17:52   

Na razie mam 3 cienie z MAC'a. Są świetne, te dwa wyżej to odsypka po pół łyżeczki, i tak jak pisalam wyżej, wielkośc porównywalna z APC. Nie tak dawno przyszedł mi Cocomotion, gdzie byla cała łyżeczka i w tym pojemniczku z Sephory to bylo full. Troche żałuje, ze innego koloru nie wzięłam, bo co ja z nim zrobie, tak duzo go jest.
Tez juz pisałam gdzieś, że długo się trzymają.
Kolor Cocomotion na tym filmiku (Ogólnie fajny makijaż!)

Agnes 

Wysłany: 2008-02-10, 19:57   

Fantastyczne są makijaże tej kobitki :!: niby takie nie na codzien, ale w zasadzie to czemu nie :D

ewee 

Wysłany: 2008-08-10, 13:39   

Cudowne te makijaże takie soczyste i kolorowe w różnych barwach tęczy

Magda87 

Wysłany: 2009-08-27, 10:03   

ostatnio sie natknelam na ta laske na you tube http://www.youtube.com/user/QueenofBlendingMUA
na filmikach widac ze fajnie cieniuje, dobiera kolory ale jak dla mnie wiekszosc z nich jest zbyt teatralna.

adriana7 

Wysłany: 2009-08-27, 17:56   

Te pierwsze makijaże z tego wątku są jej.

Magda87 

Wysłany: 2009-08-27, 19:13   

wiem wlasnie, po obejrzeniu filmikow nie robia na mnie juz wrazenia.

wole ta dziewczyne http://www.youtube.com/user/fafinettex3

adriana7 

Wysłany: 2009-08-27, 22:07   

Moze to nieładnie, ale na mnie wrażenia robią tylko zdjęcia oka. Jakoś nie moge jej oglądac, moze się uprzedziłam po filmiku z jakimś jej makijażem na halloween, gdzie paćkała na siebie wszystko.
Bardzo lubie za to TiffanyD, gdzies podawałam chyba linka. Fajnie mówi, fajnie się ją ogląda i te makijaże takie normalne :) Ale bardzo ładne.

outsiderka 

Wysłany: 2009-08-27, 22:33   

adriana7, na mnie również, ale dlatego,że ta laska jest brzydka i już na zdjęciu twarzy czar znika;p

Cleo80 

Wysłany: 2009-08-30, 09:05   

Magda87 napisał/a:
ostatnio sie natknelam na ta laske na you tube http://www.youtube.com/user/QueenofBlendingMUA
na filmikach widac ze fajnie cieniuje, dobiera kolory ale jak dla mnie wiekszosc z nich jest zbyt teatralna.

A mnie się bardzo jej makijaże podobają, chociaż faktycznie ok. 90% to makijaże nie nadające się do wyjścia na ulicę. Poza tym ogladając jej prace utwierdzam się w przekonaniu , że pigmenty MAC sprzedawane na allegro to podróbki. Ja kupiłam tylko jeden pełnowymiarowy (biały) i jest totalnie blady . Mam też forumową koleżankę , która kupiła kilkanaście odsypek w różnych kolorach i , żeby uzyskać intensywny kolor na powiece musi malować tymi pigmentami na mokro (ja taki efekt uzyskuję malując zwykłymi cieniami na mokro).

LilyE 

Wysłany: 2011-05-19, 08:58   

Bardzo fajniutkie te makijaże! super inspiracja na lato!

Lotta 

Wysłany: 2011-06-08, 21:13   

Cleo80 napisał/a:
Magda87 napisał/a:

A mnie się bardzo jej makijaże podobają, chociaż faktycznie ok. 90% to makijaże nie nadające się do wyjścia na ulicę. Poza tym ogladając jej prace utwierdzam się w przekonaniu , że pigmenty MAC sprzedawane na allegro to podróbki. Ja kupiłam tylko jeden pełnowymiarowy (biały) i jest totalnie blady . Mam też forumową koleżankę , która kupiła kilkanaście odsypek w różnych kolorach i , żeby uzyskać intensywny kolor na powiece musi malować tymi pigmentami na mokro (ja taki efekt uzyskuję malując zwykłymi cieniami na mokro).

O rany ten niebiesko żółty świetny ale faktycznie nie wyszlabym tak na ulice w bialy dzien. Po 10 minutach juz caly makijaz splynal by mi na brode :P

Odpowiedz do tematu