NIe sprzeda w tej samej cenie, ponieważ 15 zł to nie jest za słoiczek, tylko za odpsypke, jakies 1/4 łyżeczki. Więc zarobi i to chyba nieźle. Cały słoiczek kosztuje ok 60 zł, więc 4 odsypki do pojemniczków 3 ml i juz ma na nowy.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
pewnie ktos w stanach tanio zakupil i teraz zarabia
jak ze smackersami.
Dokładnie, to jest w pewnien sposób inwestycja. Jak sie zwrocą koszty pierwszych slłoiczkow, to kupują nstępne. Mam nadzieje, że one rzeczywiscie są takie świetne, bo mam zamiar co miesiac kupować po 2-3 sztuki.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
to bylo juz wczesniej napisane ja widzialam nawet za 10 zl
Dokładnie, od poprzedniej strony o tym piszemy. Czasami to naprawde mnie zastanawia, czy ktoś tak naprawde czyta te posty
Ja znalazłam za 12,5 ale pół łyżeczki Zamówiłam i zobaczymy cóż to.
mi sie i tak wydaje ze pol lyzeczki to strasznie malo madziarra, nie wiem gdzie ty cos takiego pisalas, jedynie, ze sa za 14,90. ja napisalam, ze widzialam tansze.
One są ponoć niesamowicie wydajne. Zobaczymy
Na stronie MAC'a widziałam pigmenty za 19,50 $ (poj 7,5 g) , dolar jest po 2,48 , więc mamy jakies 48,36 za słoiczek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum