Co o tym myślicie? Make-up w sumie może być w takich odcieniach, ale paznokcie hmmm... sama nie wiem... No ale jezeli to nowe trendy to może warto spróbować ?! Czy taki make-up pasuje do każdej karnacji? http://blog.rimmel.info/news/view/1015 ?
Myślę, że teraz na lato to może być makijaż w sam raz. W końcu można sobie pozwolić na jakąś turkusową maskarę, żeby zaszaleć bo co do cieni to nie mam wątpliwości, w końcu wszystko dozwolone i należy się głównie opierać na swoich upodobaniach a nie trendach Ale te paznokcie na zamieszczonej fotce jakoś mi jednak nie przypadły do gustu.
Mnie się zielone cienie bardzo podobają. Lubię się nimi malować. W temacie zdjęcia makijaży na 115 stronie wkleiłam kiedyś mój makijaż właśnie w tym kolorze.
zielenie i turkusy sa jak najbardziej polecane na wiosne i lato,lecz niestety nie kazdemu pasuja,ale to jest raczej indywidualna sprawa
paznokcie jak na fotce niby moga byc,ale tylko moim zdaniem na specjalne okazje i dobrze dobrane do stroju
pasuja tez na wypady do lasu,nad wode itp
bona tej stronie jest tylko fota paznokci
a jak juz mowa o zieleniach,to ja ostatnio widzialam teklame w tv dulux i na samym poczatku babka ma sliczny makijaz wlasnie zrobiony ciemna zielenia
Ja mam niebieskie oczy i bym chętnie jakieś cienie se malnęła od wielkiego dzwonu, ale boję się, że w turkusach będę wyglądać jak jakaś pinda, albo Kleczkowska ze złotopolskich Narazie jedynym wyjściem dla mnie jest taki perłowy biały...
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
a jakie firmy mają takie intensywnie turkusowe cienie/kredki? wiem że inglot ma, ale się zastanawiam skad można jeszcze wytrzasnąć, bo ostatnio jakiś deficyt inglotowy jest u mnie w mieście.
[ Dodano: 2007-05-21, 22:00 ]
aaa i żeby to tanie w miare było bo nei chce wydać 20 zł na cień którego może nawet nigdy nie użyję, jak mi będzie nieładnie.
nie tylko u Ciebie u mnie na jednym stoisku z Vertigo mają tylko 2 cienie fioletowe, a palet wogole nie ma. natomiast na innym stoisku juz sie troche poprawiło i maja prawie wszystko
nie tylko u Ciebie u mnie na jednym stoisku z Vertigo mają tylko 2 cienie fioletowe, a palet wogole nie ma. natomiast na innym stoisku juz sie troche poprawiło i maja prawie wszystko
A na Turzynie, tam na serpentynie, to nie ma inglota? Stały tam jakieś babeczki, ale nie zagłębiałam się, bo nie było czasu ;p
[ Dodano: 2007-05-22, 13:49 ]
tzn. stoiska z tym, nie sklepu ;p
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
a jakie firmy mają takie intensywnie turkusowe cienie/kredki? wiem że inglot ma, ale się zastanawiam skad można jeszcze wytrzasnąć, bo ostatnio jakiś deficyt inglotowy jest u mnie w mieście.
[ Dodano: 2007-05-21, 22:00 ]
aaa i żeby to tanie w miare było bo nei chce wydać 20 zł na cień którego może nawet nigdy nie użyję, jak mi będzie nieładnie.
Sephora, H&M, Inglot, w jakiejś potrójnej paletce L'Oreal też jest ładny turkus, ale to chyba drogie jest, Wibo (piękny turkus za 3zł), więcej mi chwilowo nie przychodzi do głowy a co do kredek to też bym stawiała na Sephorę, H&M i Inglota...
no, napewno z 15 odcieni trurkusu zarówno w cieniach jak i kredkach ma MAC, ale po 1. nie wiem czy dotarły wszystkie do Polski, a po 2. ceny nam takie walneli, że ło matko, a w Ameryce to ma ceny podobne do naszego Inglota a po 3. jest tylko w 1 miejscu w Polsce narazie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum