Wiosną marka RIMMEL proponuje makijaż, który kojarzy się z wiosennymi kwiatami, witalnością, słońcem, radością, wielobarwnymi motylami. To właśnie fiolety, pomarańcze, złoto, łososiowy, czy odcienie żółci nałożą na powieki odważne i klubowe dziewczyny RIMMEL!
Dziewczyna RIMMEL używa wiosną ocieni, które pozwolą jej wyróżnić się na imprezie i podkreślić indywidualny styl, pełen świeżości i nasyconych kolorów. Jest wyrazista, wyjątkowa i nie boi się sięgać po trendy prosto z Londynu. Wiosną podkreśli usta pomadką w kolorze zbliżonym do naturalnego, ale zadba o to, żeby przy okazji nadać ustom niezapomniany połysk.
W tym sezonie precyzyjny, wielokolorowy makijaż oka jest szalenie modny. Ten look świetnie pasuje do stylu życia dziewczyny RIMMEL - aktywnej i wyglądającej zawsze wyjątkowo. Dokładnie tak, jak Kate Moss, twarz tej marki i ikony wystrzałowego stylu prosto z Londynu.
Na powieki nakładamy fiolety, złoto, łososiowy, żółty.
Możemy z łatwością łączyć ze sobą te kolory tak, żeby uzyskać wielobarwny, atrakcyjny wygląd.
Efekt widoczny u Kate Moss uzyskamy sięgając po cienie trio nr 620 i duo nr 730.
Rzęsy podkreślamy maskarą Magnif 'eyes ze szczoteczką najnowszej generacji, która bardzo wyraźnie unosi rzęsy i idealnie je wydłuża.
Plastikowa szczoteczka sprawia, że tusz dokładnie pokrywa każdą rzęsę już przy jednorazowej aplikacji. Makijaż oka wykonany tuszem Magnif 'eyes nada spojrzeniu klubowy londyński styl.
W wiosennym makijażu proponowanym przez markę Rimmel bardzo ważna jest również cera - świeża i lekka.
Efekt taki uzyskamy stosując podkład w musie Cool Matte, który gwarantuje skórze relaks w połączeniu z lekkim działaniem matującym.
Usta są drugim wyraźnym elementem w wiosennym makijażu, ale pozostają pozostają wierne naturalnym odcieniom.
Wystarczy sięgnąć po spokojny róż w wersji Cool Shine 052, czyli szminkę, która nadaje kolor, nawilżenie i połysk w jednym.
_________________ mamm ma mi ja tuRmaNIA ®
Nastała tera TakTaka era, czyli na koncie mam same zera 28.09.09r. -> STUDIA -> ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum