Zestawienie ciepłych
i zimnych kolorów inspirowane neutralnością
i przejrzystością wody oraz grą światła. Kontur oka jest delikatnie podkreślony perłową kredką. Gładkie i pełne usta nasycone kolorem w odcieniach różu i koralowej czerwieni dodatkowo rozświetlone są błyszczykiem.
próbowałam już kiedyś obrysować sobie powiekę taką perłową kredką, ale jakoś mi nie wyszło.nie wiem co było żle. Ale jak wiecie jak należy to zrobić to poradżcie, bo bardzo podoba mi się taki makijaż.
Z tej kolekcji urzekły mnie piankowe cienie - Hydro-Powder . W Polsce występują tylko 2 kolory ale za to najpiękniejsze. Początkowo myślałam, że to kopia cieni Guerlain'a ale te mają zupełnie inna konsystencję: cudownie kremową. I jeszcze ten piękny kolor Tiger Eye...
Modelka z pierwszego makijazu ma uzyte cienie Q3 sa ale nie wygladaja tak intensywnie jak tu... cenie sobie te marke ale cienie po nalozeniu po 5 godzinach sa rozmyte i to wcale nie kwestia bazy poprostu blakna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum