wiecie dziolszki jakbym miala nadmiar czasu to nie ma sprawy ale sadze ze nie ma powodow zeby przerabiac wasze zdjecia bo naturalnie ladniejsze jestescie;)
ja poki co mam mase fotek do poobrabiania do folio wiec z czasem roznie to bywa na inne zabawy aaale ja to i tak nie znam polowy tajnikow PS'a i jak sobie pomysle co Ci graficy z tymi fotkami robia to az mi sie slabo robi
yska...ladna ta fotka angeliny chyba;)
ja ja wlasnie po ustach poznalam
ja lubie przerabiac jako ze bardziej zajmuje sie fotografika niz fotografia bo na fotografie sprzetu nie mam za dobrego i sie denerwuje jak mi ten badziew rozmazuje;) kupie do wakacji lustrzanke to zaczne sie zajmowac fotografia typowo;)
a i tez zadko cos poprawiam...w portretowkach malo chyba ze trzeba zrobic jakis..plakatowy klimacik plastikowy to wtedy sie bawie
Candy Killerja nie twierdze ,ze ejstem brzydka;) Jestem poprostu ciekawa do jakiego stopnia przerobki moga zmienic moja twarz:)
A co do ust Angeliny to mi sie one wcale nie podobaja Jakies takie rozlazle...
Only Me [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-26, 16:22
Ja NIGDY nie przerabialam swoich fotek Rozumiem zdjecia modelek, ale gdy jakas dziewczyna poprawia swoje fotki programami do przerobki graficznej to jej wspolczuje
Także za blondynami nie przepadam, więc wcześniej jakoś nie przywiązywałam wagi do filmów z nim ani do nietgo samego.. Ale jak ten film zobaczyłam, i jeszcze kalendarz od Iwonki to ...
Obrazek
Brad Pitt ... mniam Ja go wprost uwielbiam .... kocham heh A na filmie Joe Black wylałam chyba więcej łez niz przez całe moje zycie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum