Sweet_Nuka
Wysłany: 2007-01-05, 10:08
Magda87, z pierwszego linka powala mnie brzydota naturalna:
N. Portman
S.Johanson
oczy Milii Jovowitch
i ten koleś
chcialabym zeby mi tez tak ktos zrobil Choc stwierdzam, ze moje zdjecia bez retuszu sa lepsze niz ich. Nie mam tyle syfow, zmarszczek i grudek oraz przekrwionych oczu
A teraz moja ulubienica Nie ma to jak dostać się w ręce stylistów za grube pieniądze
różnice widać między czasami kiedy była nastolatką z cerą trądzikową, kiedy nie ma makijażu lub kiedy jeszcze robiła go sobie sama A tu praktyczny przykład co sie stanie kiedy spłynie makeup KLIK
[ Dodano: 2007-03-23, 16:13 ]
[ Dodano: 2007-03-23, 16:39 ]
o! magia makijażu jak nic...na upartego możnaby pomyśleć, że to 3 różne choć podobne do siebie osoby, nie sądzicie?? Ona wygląda zupełnie inaczej w zależności od makeupu
a tu też przykład co można w 4 czy 5 lat pracy dermatologów i wizażystów osiągnąć KLIK
_________________ Because heaven sends and heaven takes
[ Dodano: 2007-04-25, 11:29 ]
Zdjęcie Dody na samej górze wymiata
Paris zrobiła sobie cycki Matko, teraz to ona garba dotanie od noszenia takiego ciężaru na takim chudym cielsku
[ Dodano: 2007-04-25, 11:31 ]
Nawet Elijahowi nie przepuścili XD Ale on to przynajmniej normalny i sympatyczny, nie razi mnie, że mu robią poprawki na zdjęciach
[ Dodano: 2007-04-25, 11:35 ]
ale mam polew z fotek na tamtym blogu
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum