Ja nie wiem jak to jest , jak widzę J.Lo w jakimś filmie to wydaje mi się ona taka ładna i zgrabna , a w rzeczywistości jest jakaś taka zwykła. Zadek ma wielki , nie wiem po co tyle szumu wokół niego robi??
noooa ja ogladalam program ze nie ma co z kasa zrobic i ma zlote wieszaki bo jej rzeczy"nie moga na byle jakich wisiec" a klape od wc ma wysadzana diamentami.
_________________ oby zycie miało sens...
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-23, 20:16
izaa napisał/a:
a klape od wc ma wysadzana diamentami
ehhh.. lepiej przeznaczyłaby cześć swojej kasy dla potrzebujacych ludzi albo dla zwierzątek.. szkoda gadac...
noooa ja ogladalam program ze nie ma co z kasa zrobic i ma zlote wieszaki bo jej rzeczy"nie moga na byle jakich wisiec" a klape od wc ma wysadzana diamentami.
W sumie to nie można się aż tak dziwić, że bez makijażu wiele gwiazd ma taką cerę, że tylko uciekać. Jak dla mnie to po prostu takie błędne koło - mają ją od nadmiaru makijażu, a im mają gorszą tym im walą go więcej. A potem taki paparazzi zarabia fortunę...
oj dziewuszki przeciez to sa zwykle osoby..wiadomo ze w tv musza lepiej wygladac i nad nimi siedzi full wizazystow stylistow itd a w rzeczywistosci czesto sa brzydze od nas;P bo kto by mial ladna cere po takiej ilosci pudrow itd
pozaatym zdjecia obrabiane komputerowo wszystkie;P dajcie fotki to tez z was zrobie takie laski ze same sie nie poznacie:P hehe
jakos musza zarabiac wizerunkiem ;P ale faakt faktem w niektorych przypadkach to czlowieka az zatyka bo tu niby ladna..a w rzeczysistosci taki paszczur ze cos strasznego;)
oj dziewuszki przeciez to sa zwykle osoby..wiadomo ze w tv musza lepiej wygladac i nad nimi siedzi full wizazystow stylistow itd a w rzeczywistosci czesto sa brzydze od nas;P bo kto by mial ladna cere po takiej ilosci pudrow itd
pozaatym zdjecia obrabiane komputerowo wszystkie;P dajcie fotki to tez z was zrobie takie laski ze same sie nie poznacie:P hehe
jakos musza zarabiac wizerunkiem ;P ale faakt faktem w niektorych przypadkach to czlowieka az zatyka bo tu niby ladna..a w rzeczysistosci taki paszczur ze cos strasznego;)
Ja chce zebys ze mnie zrobila pieknosc Komputerowo oczywiscie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum